| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hahhhahaaahha,ma to kazem Shei.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma daj Vucica i ja smo stai prijatelji,nemoj se sad izvlaciti! pa to ti velim stari prijatelji ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Treba mi muza & guza,daprostis! ош ти позајмим моју музу ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Dapače! а само а знаШ каке брке има ко у Филипа Вишњића па кад зажаре само те јоште више надахне ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ne brini u mene vid ko u Filipa,,,bihahahahhahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma daj Vucica i ja smo stai prijatelji,nemoj se sad izvlaciti! pa to ti velim stari prijatelji ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Pa jebemu She panije sapun.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: pitt grende presaltaj se bolje ti na wu em ima sise em zna bolje sa starijom gospodom ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) добра ти ова "са старијом господом" јел ти се то опет јавља Флекице м ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ma nista mi se ne javlja to ja zbog tih penzosa komsija pa non stop pises o njima ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) само опуштено Флекице
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: pitt grende presaltaj se bolje ti na wu em ima sise em zna bolje sa starijom gospodom ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) добра ти ова "са старијом господом" јел ти се то опет јавља Флекице м ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ma nista mi se ne javlja to ja zbog tih penzosa komsija pa non stop pises o njima ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) само опуштено Флекице ma predem jbte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang