| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kako mozete jesti crni hleb nije mi jasno
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
SHE je napisao: Molena je napisao: Sebastian Kurz je austrijski ministar vanjskih poslova i rodjen je 1986 godine  rekla bih da je idealno godiste za tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  sve znas haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
reci mi jel se ti to zdravo hranis ,sto kazu ovi pomodari
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: kako mozete jesti crni hleb nije mi jasno ne znam samo sta ti tu nije jasno molim te meni je i ljepseg ukusa a i zdraviji milion puta od bijelog sta znam..mozda je i stvar navike
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: SHE je napisao: Molena je napisao: Sebastian Kurz je austrijski ministar vanjskih poslova i rodjen je 1986 godine  rekla bih da je idealno godiste za tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  sve znas haha i zaboravi ti da kazes uvek sam u pravu tika-taki tackice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Poslednji put menjao SHE dana 12 Jan 2015, 16:43, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
e sad je i mene sramota ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a sta znaci zdravo se hraniti? jedem crni kruh, volim povrce i voce, volim sejkove miksati i od voca i od povrca, volim bijelo meso i tako....pazim ponekad sta kupujem i citam dekleracije na proizvodima ako ej to zdravo na sto si mislila...da onda zdravo se hranim..nastojim barem 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja jedem sta ima ne citam deklaracije a zeludac se ne buni
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ali znas kako znam da zviznem pilece filete iz grila ''Gaga'' sa sve onim masnim umakom i saransakom u unutra da curi na sve strane, pa puno majoneze i tartar umaka, pa cevape sa kajmakom....ejsssss ali ne jedem to svaki dan....to je nezdravo!!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nemas ti pojma sta je zdravo ja da ti kazem kako bre cevapi da nisu zdravi?!!!! Bogohulis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|