| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: na sta kucas **bem te kad ne mos da nabodes slovo па све ми нешто успорено ал купиће баја онај самошетајући комп па кад залегнем а дотле док не рипаја овај нећем ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ja se smrzla ko dupe ијаооо јесте и треснула сам вечераске да ти рекнем сад ме малко болуцка ал преживећу неје ладно колко је лед под снег писала сам пуно овијех слободних дана што сам имала то да надокнадим пропуштено ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) gde si pisala? у моју свешчицу још увек пишем оловком да се знае ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: ne podnosim zimu nema kompromisa волем зиму јер знам да ће ондак лето бити топло с све зрикавци што зричу, да ће се по кући шеткам у гаћке а не ко прошло да се умотафам у ћебенце јер су ми се и коскице кише накупиле бем ти лето које није ни било ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) mene sramota da setam u gacama ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: jel si dj il se zajebavas/ дџ сад ћем ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ja se smrzla ko dupe ијаооо јесте и треснула сам вечераске да ти рекнем сад ме малко болуцка ал преживећу неје ладно колко је лед под снег писала сам пуно овијех слободних дана што сам имала то да надокнадим пропуштено ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) gde si pisala? у моју свешчицу још увек пишем оловком да се знае ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) ja nesto i sto bi znala ne volim da pisem
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
al volim da crtam po kozi da se razumemo ne svojoj ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
поезија и даље
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: al volim da crtam po kozi da se razumemo ne svojoj ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) оне невидљиве слиЧкице и словца да правиш јел ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang