| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
molena bio mi drug neki, trazi rezerni tocak da mu dam kao da sam ja vulkanizer  Film nisam ni gledao zaspao sam odmah. A teca od Bozica do Bozica prica da ce doci 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kako nemas rezervni tocak....kakav si ti muskarac  a nije teca tebi bezveze tece...ima nesto u vama haha sta tebe briga...ja bolujem ovamo i meni bi trebao jedan rezervni 'tocak'..sta god 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
hahaha  stvarno je tocak u pitanju, imam rezevrni ali ne dam treba meni. tebi bih ga dao, al da mi vratis 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e sad mi je lakse...kad znam da bi ga ti meni dao msm posudio da se razumijemo  Cas, jel hladno u Bg?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
jeste hladno. ali nije da je zimski hladno pa da je lepo idilicno nego tu oko nule. bas bez veze.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ono depresivno sivilo sa niskom temperaturom...bljak. evo pozdrav sa She koja viri haha kaze : 'ah cukas sa casualom' ima i nastavak ali ne smijem dalje da pisem hahaha  She :*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
данковићДанко смрзло ми се гоозиче ал не нешто превише углавном је лед проблем па како сте ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ooooooo smrzla se njoj guziciCA  pa cao Vuki promrzla hehe..ranije si s posla pobjegla, priznaj
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
јесам нараФски сутра сестри слава па морам да брчкам тортицу четири киле чистог задовољства ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Моленче јел си ти то болна м оће то кад се по Беч бечиш да ти рекнем ал тамо неје никад ладно ко овде код нас Ај пиши ди си била и нараФски шта си радеЛа ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|