| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
SHE je napisao: Molena je napisao: da da...zaboravljam da to nisi meni rekla nego svima haha  i bas me iznenadi da me neko ko me nije ni vidio ni pomirisao povalio ali haj ja se nisam toliko zabrinula kao ti bas mi je to slatko...osjecam ljubav izmedju nas ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) nisam se ja zabrinula boli me uvo ko se sa kim jebava bila sam besna i ispala glupa i to je to a ja sam se dobro i kvalitetno nasmijala ebes budale..kada bi se osvrtala na sve napisano ali slatko od tebe ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
She slusaj me,kad dodem u Bg preporodit ces se kad prosetamo Knez Mihinom,pa cuga,klopa....
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
fala Bogu ima vas pametnih i inteligentnih
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ima ove Iskra,Tw,Vucica i ostale da puknu od zavisti,,,hihihih
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nema to veze s pamecu i inteligencijom nego sa realnoscu i istinom...sta ti je 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
a da nema nas budala kako bi se nasmejali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: fala Bogu ima vas pametnih i inteligentnih Nema nas imam samo ja,,bhahahahhahaah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa Pitt budi frajer pa otidji sam pa je iznenadi na radnom mjestu pa je vodi na klopu i pice e ebem ti ove danasnje kvazi frajere sve bi na guzove 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Zamisli She,rukica,setnja kraj Dunava,Save,splavivi....
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: nema to veze s pamecu i inteligencijom nego sa realnoscu i istinom...sta ti je  nemam vremena da se uvlacim u te tvoje crne rupe realnost je da moram ici na posao realno je da bih te sad slatko nagarila,al nemam vremena
|
|
|
|
|
|
|
|