|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
I taj Cane Molena frajer sto ti je bio,rauzan je ko lopov,mislim nemam nista protiv tipa,ali je mrakkk,,,mbuahhahhhahhha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vjerojatno je takuvi i akademik,,,buahahahhhahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da da...zaboravljam da to nisi meni rekla nego svima haha  i bas me iznenadi da me neko ko me nije ni vidio ni pomirisao povalio ali haj ja se nisam toliko zabrinula kao ti bas mi je to slatko...osjecam ljubav izmedju nas ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
al sve sto sam napisala sa tobom privatno i na forumu sam
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E jesu ti frajeri,ko da si ih na tomboli izvlacila,,,buahahhahahhahahahahhahhaahha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: I taj Cane Molena frajer sto ti je bio,rauzan je ko lopov,mislim nemam nista protiv tipa,ali je mrakkk,,,mbuahhahhhahhha Bradpresto Pitt je napisao: Vjerojatno je takuvi i akademik,,,buahahahhhahah zato si mi ti sreco sav lijep i ''ukusan'' i prilika za deset + ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
She ocel biti kakav smjestaj za tvog Pitka,,,hihihih
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: da da...zaboravljam da to nisi meni rekla nego svima haha  i bas me iznenadi da me neko ko me nije ni vidio ni pomirisao povalio ali haj ja se nisam toliko zabrinula kao ti bas mi je to slatko...osjecam ljubav izmedju nas ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) nisam se ja zabrinula boli me uvo ko se sa kim jebava bila sam besna i ispala glupa i to je to
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma nisam ja lijep,ja sam jebeno pametan,,,buahhahahahhah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
She samo ako ces nas skupa smjestiti u istu sobu s jednim krevetom molim te..mene i Pitta skupa to mi je jedina sansa za uloviti dobrog frajera molim te!!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 516 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|