| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е а ово нисам чула ихааааааааааај а могу да пишу шта оће о њој жена има глашчину само таку Саво Милошевић, Индира, Анчи и сплав неки иза Југославије ухххххххххххххххххххххх шоу
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: ma ne planiram ja to bas da planiram. nego tog dana od ujutru sedimo kaficima i krene se sa kafom pa se krka pa se ceo dan vodimo tamo vamo, a predvece krenemo da se lesimo, trubace zovemo  a onda zovemo da vidimo gde je ludnica, treska, pa onda ojhaaaaaaa  jbt sa kakvim zarom si ovo napisao dobijam dojam da jedva cekas hahaha kao da nisi izasao od prosle nove godine  sretano i ne zaboravi sa vodom da presjeces valja cijeli dan ostat na nogama
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Кежуал(ко) ај се у ћоше стиди малко најбоља је с Олишком ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki ta Indira ona meni ima lijepu boju glasa kada prica volim te duboke glasove ali kada zapjeva...kao da me neko uhi cupa i reze dio po dio strasno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: casual je napisao: ma ne planiram ja to bas da planiram. nego tog dana od ujutru sedimo kaficima i krene se sa kafom pa se krka pa se ceo dan vodimo tamo vamo, a predvece krenemo da se lesimo, trubace zovemo  a onda zovemo da vidimo gde je ludnica, treska, pa onda ojhaaaaaaa  jbt sa kakvim zarom si ovo napisao dobijam dojam da jedva cekas hahaha kao da nisi izasao od prosle nove godine  sretano i ne zaboravi sa vodom da presjeces valja cijeli dan ostat na nogama жалио се да је прелађен с турицом и запушеним носићем па су га овдека лечиле жене тако да неје излазео колко ми се чини ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
fijuuu al je ona imala hitcinu, prava splavarska, kida 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
sano vi mene zaebavajte ali ja sam se toliko uozbiljio da se sexa samo rado secam 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
zar smo o sexu pricali !? opet nista nisam osjetila 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Vuki ta Indira ona meni ima lijepu boju glasa kada prica volim te duboke glasove ali kada zapjeva...kao da me neko uhi cupa i reze dio po dio strasno асоцира ме на Јасмин Леви ал није то сад тема углавном уживо пева зља све паре
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: sano vi mene zaebavajte ali ja sam se toliko uozbiljio da se sexa samo rado secam  јоој па у тим си годинама кад ме цимну ди не треба ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|