| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
najgora su planirana pijanstva valjda smo do sada zakljucili..odnosno najbolja su spontana pijanstva to smo vjerovatno zakljucili  kad izadjes na kavu pa ti se ''omakne'' he he
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
требало би да је и овде за Божић пуно бар је тамо где су ове моје несрећнице код нас се на Бадњи дан неиде нигде А ја сам аматерски била у кафани што значи по веровању нашем да ћу целу годину провести у кафану у кршу и лому ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: najgora su planirana pijanstva valjda smo do sada zakljucili..odnosno najbolja su spontana pijanstva to smo vjerovatno zakljucili  kad izadjes na kavu pa ti se ''omakne'' he he јооој што волем кад ми се омакне ал оно поштено мсм омакло ми се ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: требало би да је и овде за Божић пуно бар је тамо где су ове моје несрећнице код нас се на Бадњи дан неиде нигде А ја сам аматерски била у кафани што значи по веровању нашем да ћу целу годину провести у кафану у кршу и лому ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) pa normalno da ne vjerujes to  , ali ako bas vjerujes onda mozemo to gledati i kao dobro ko zna gdje si mogla zaglaviti.kafana je cudo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
па зато сам данаске фин ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: najgora su planirana pijanstva valjda smo do sada zakljucili..odnosno najbolja su spontana pijanstva to smo vjerovatno zakljucili  kad izadjes na kavu pa ti se ''omakne'' he he јооој што волем кад ми се омакне ал оно поштено мсм омакло ми се ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) te nekako posebno pamtim sta znam ima u njima nesto 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena, meni se od Cece svidjaju dve ili pesme. Ona uglavnom ima one zenske pesme  nja nja nja Ali ima par da se najezis... ove dve su mi za dusu bas
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: па зато сам данаске фин ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) a to je to vidim ja nesto mi nije kako treba ne trepces mi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma ne planiram ja to bas da planiram. nego tog dana od ujutru sedimo kaficima i krene se sa kafom pa se krka pa se ceo dan vodimo tamo vamo, a predvece krenemo da se lesimo, trubace zovemo  a onda zovemo da vidimo gde je ludnica, treska, pa onda ojhaaaaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: Molena, meni se od Cece svidjaju dve ili pesme. Ona uglavnom ima one zenske pesme  nja nja nja mislis da je neopazeno proslo ovo nja nja nja muski sovinizam...sad im i zenske ljubavne pjesme smetaju 
|
|
|
|
|
|
|
|