| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
i da ne zaboravim laku noc sanjajte vile i vilenjake
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cuj ove uaaa nova godina pa kako tako dobrooo jutrooooo lijepo je i suncano, ali se grozno vratiti na posao poslije odmora jedino sto mi drago je sto sam rano ustala i cini mi se da sam se napokon naspavala ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ohohohooooo Iskra  pa gdje si ti hehehe e bas sam te se zazelila :* kako si, sta si, gdje si? pricaj
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molenčice evo me stigla kući proslog utorka sta da ti kazem.. onoliko lepote na jednom mestu ihaaaaaaa ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ja sam se jos i mislila gdje si, sta si, kako si vidim nigdje te nema pa ni jednu sliku nam nisi okacila a ja zelim da vidim ljepotu okicenog new york-a nadam se da hoces
daj pisi...kako ej bilo, sta si vidjela, sta si kupila jel skupo puno?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
slika imam puno ali nikako da prebacim na komp cim to uradim postavicu ih, sve lepote Njujorka sam uspela da vidim doduse u trku i shodno situaciji koja je bila ali Boze moj.. bice dana opet pa cu videti ponovo Mo, to se ne moze opisati.. ta kolicina ljudi po Njujorku, kola kupila sam svasta nesto ja sa sve dva puna kofera i torbom sa laptopom u kojoj dok dodjes do laptopa popizditis dobijes jel dok sve povadis Sta da ti kazem kad kod nas na carini kad sam osula paljbu.. covek me pustio da prodjem, bez da sam morala proci carinu jer mi bila muka.. ako otvorim kofer.. naebandus sam nebi bilo sanse da ih ponovo zatvotim ma kakvi skupo.. msm za nas jeste kad pretvaras u dinare al za njih nije
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo, ma to je neki drugi svet, ljudi su na mestu svih nacija ima i ebe se njima ko je odakle..oni rade, druze se i funkcionisu sasvim normalno sunca ima svaki dan, mana je jedino sto samo ne mozes da yapalis cigar u restoranu al zato ima jedna slika ja ispred Prade.. mislim ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) sa sve cigar ustima ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa dobro..vjerujem ti a i covjek se brzo navikne na te cijene....prihvatis dolar kao svoju valutu hehe  Cula sam samo da je sa pusenjem najzeznutije, jer je skoro pa svugdje zabranjeno pusenje....prakticki mozes pusiti samo vani ili u svom autu..jel tako!? e, drago mi je da si se dobro provela i svasta vidjela....ne sumnjam da na svakom cosku ima sta da se vidi... a prvo sto su mi svi koji su posjetili new york rekli da je fascinantna kolicina ljudi na cestama...i da su svi kao na traci..milion ljudi u hodu wow jedino sto bih voljela turisticki posjetiti u USA je New York eto kad se preselis doci cu ti u posjetu hehe  I slike obavezno da stavljas...nemoj da te sanjam
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opa ispod PRADE sa cigarom u ricu hehhe salji slike jbm ti
a vidi, ja sam sada u Becu bila 5 dana....gore ima svih nacija i svima se ebe odakle si i sta si...pitaju te reda radi odakle si, ono standardno pitanje kod upoznavanja...i tu nekako nakon par minuta price i zaboravis odakle je jer je nebitno skroz....a mogu misliti kako je tek gore u gradu koji je 10 puta veci....ta raznolikost na jednom mjestu je meni fascinantna ma super Iskra...vjerujem da imas milion prica i da si upoznala raznih nacija i ljudi
|
|
|
|
|
|
|
|