| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Sigurno je jedino da ce biti napeto, a treba vidjeti koliko ce ostati dosljedni dosadasnje price ili ce ici igrati prljavo...a bice i toga sigurno. Sretno vam pa ko god da bude...svakako sam predsjednik i nema neke ovlasti.
Jao kako je meni zima..pa nikako se ugrijati od jutros..brrrrrrrrrrr
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Di ste trebuljci,jeste li mi nedostajale,ja vama jesam,,,buahaahhhha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Isto kao i mi tebi  Pa gdje si ti Pitt..samo da znas da sam se ČAK i ja bila zabrinula za tebe kontam , sta ja znam...u godinama si pa da ti se nije sta desilo he he kako si?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Dobro,dobro,znam duboko ste udahnule,kad dođete sebi dođite meni,,,hihihhihhihiihi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Oooo gospodine Pittko...pa gdje ste vi? Moli...i meni je hladno, al sam si sad u sobi uključila grijalicu pa će valjda biti bolje.  A mogla bih i nešto prigristi...možda mi glad daje još veći osjećaj hladnoće. ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma sta bi mi se dogodilo,bolje sam nego ikada,hvala Bogu.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I ja sma gladna Gigi...moguce da je i to, vidis. Sad cu nesto da narucim za klopati....samo ne znam sta. Imas li neki prijedlog!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sta ste rastjerale svu braću Srbe,,,hahahahaahahahahahahaha,nemojte tako..hihihihih
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo da vas pittam jer jos u vama tinja vatra ljubavi naspram moje osobnosti.,,,,buahahahahaahahhah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ali mozda vam glad umanjuje taj objektivni osjecaj voljenja ka meni.
|
|
|
|
|
|
|
|