| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ne gledam...jedino Tvoje lice zvuči poznato gledam od ovih showova što idu trenutno (pritom vjerno obožavam Marija Petrekovića)...i planiram The Voice Hrvatska kad krene...  Koliko ćeš ti kolačića ispeći za Božić? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vjerovatno ni jedan  hahaha ja kad dodjem kod mame a to je obicno dan dva prije Bozica vec je sve spremno a ovdje sebi ne pravim ni jedan kolač...nemam vremena a i sta ce mi tepsija kolača i onda od mame ponesem  i nije me stid da se zna hehe ne gledam ni ja taj peci show, ali sam vidjela da kolače prave samo TLZP mi je super show....super se simijem a kada pocinje the voice?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i na kojem kanalu?..ako je na nova tv mi to ne mozemo gledati...jbj ga
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Onda ti ne možeš pratiti naš TLZP? The Voice će ići na HRT-u...a kada točno počinje nemam pojma...trebalo bi uskoro...možda nakon Nove godine...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Evo...čitam negdje da će početi 17.1.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi sorry...posao, sta da se radi  ne ne, ne mogu pratiti hr verziju TLZP, ali mi se svidja koncept emisije ciju god verziju da gledala. uzivaj pa se pisemo:*
|
|
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
vece boemi hedonisti snobovi i tako sve redom 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
"...Dovoljan je bio njen osmeh, zar ne za drugove sto znaju da dele bas sve da laju na zvezde i zaklinju se svi za jednog i jedan za sve te noci smo se potukli zbog nje
Hteo sam da zna da nisam k'o drugi mastao sam tad kako me ljubi i da joj naslikam nebo ili napisem stih al' ja sam bio samo jedan od njih te noci kad smo se potukli zbog nje..."hehe kakav danak neiskustvu 
|
|
|
|
|
|
|
|