| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Вучица je napisao: Molena je napisao: a malo prije smo u uredu kod kolegice vodili raspravu na temu..slusaj sada ovo..zenski himen haha  i ja govorim da bih ja zakonom uvela, kada se zensko dijete rodi da mu se himen odstrani kad onaj muski dio kolega koji je u uredu skoci hahaha  kakvo je tvoje misljenje Vuki?..slazes li se sa mnom odmah rezati...ta nisu zene kao ona iz 50 nijansi sive haha ono sam prvi put i procitala u onoj knjizi сад си ме баш нашла с химен јбте па јел има неку сврху ил служи само да се покажу оне три мрље крви ја би увела прање ко код африканаца после сваке нужде ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) ево одговора Мо ниси видела ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) to nisu afrikanci generalno to je obicaj kod ljudi islamske vjeroispovjesti..i ne samo u Africi..svugdje po svijetu ima to svoje prednosti...ali higijenski naravno ne staviti bocu vode iza cenife..pa malo ovo ono ijaoooooo necemo vise... hajde da promjenimo temu...izvini што би ти рекла морала сам ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ок научила см да цитирам нећу више ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: flekica...e vala bas je flekica i to ona sto se ne moze oprati  више јој пристаје од оног Ши, зар не мсм ко да је била на некој тешкој дијети када је смишљала ник ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) ma njeno drugo ime je kreativnost  ne znam sta joj e taj dan bilo hahaha ma folira nas...viri sada i to ljubi se s momkom a iza ledja cacka po mobitelu i gleda sta mi pisemo i smije se... namazana je ona svim bojama i lakom prelakirana... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
јоој мора да је онај с колима од хитне ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jos ako je u bijelom mantilu i sirenu upali..... meni je jasno zasto mu nije mogla odoljeti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
мене све то ипак асоцира на Пикарда мсм да је он њој слаба тачка само неће да приЗна да се пали на докторе или те белоМантилаше ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kakav Picard...mozda je samo savjest radi njega pece..nema tu ljubavi nego...de ti meni objasni ono dala bez kajanja !?  pusti flekicu hehe
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: ma kakav Picard...mozda je samo savjest radi njega pece..nema tu ljubavi nego...de ti meni objasni ono dala bez kajanja !?  pusti flekicu hehe непуШћам ја Флекицу ц и јоЦк дала дала више пута у правилним размацима па кад се сетим тог примања саМо ми милинка крене од трепке до малог прстића на десној нози ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ljepse je kad zatreperi na lijevoj nozi 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
па морам неку страну и њему оставити јбга ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|