| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pozz ljudOVI zima zima e pa sta je..ako je zima nije LAV 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јел иде да напишем да сам миш поздравко Мо и теби уживам уз најлепше речи Жени посвећене... ретко је слушам а кад је слуШам ондак онај Љ-дур завлада сенима Saša Vasić - K'o lijana
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ne znam ko ti je taj pjevac....nikada cula za njega nisam  cao Vuki..gdje si ti cijelo jutro?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
послушај је ако будеш имала времена... текст је писао Корнелије Ковач а певач, не воли турбо-фолк експонирања ево ме, дошла кући, испијам закаснелу кофи и уживам уз мјуз ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
blago tebi uvijek rano kuci dodjes....zavidim ti kad mozes tako msm kad imas radno vrijeme takvo  ehhhhh...kad cu ja kuci evo i kod mene na poslu se siri miris tek napravljene kave iz kuhinje napravila nam Aida hahaha svaki dan u isto vrijeme....nas je u zgradi 20 i od nas 20 nas 4-5 pijemo domacu kafezu...i onda nam ona napravi svaki dan ( Aida nam je cistacica i sprema nam i kavu..dolazi na posao u podne)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jbt..sve sam ti rekla hahaha kao da raport pisem ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
зато си ти јуЧе МоленЧе одмарала а ја шљакала до 17 јбга намести се то тако понекад углавном кад неидем у банку Аида је дивна жемска пуна разумевања за кафопије ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a malo prije smo u uredu kod kolegice vodili raspravu na temu..slusaj sada ovo..zenski himen haha  i ja govorim da bih ja zakonom uvela, kada se zensko dijete rodi da mu se himen odstrani kad onaj muski dio kolega koji je u uredu skoci hahaha  kakvo je tvoje misljenje Vuki?..slazes li se sa mnom odmah rezati...ta nisu zene kao ona iz 50 nijansi sive haha ono sam prvi put i procitala u onoj knjizi
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: jbt..sve sam ti rekla hahaha kao da raport pisem ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) ниси једина делујем на људе ваљда тако да ми причају неки пут бајке а неки пут живот у зависности какво је међувреме од мисли ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Аида је дивна жемска пуна разумевања за кафопије ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ma i nije divna...da se ne lazemo smor je zesci  bezobrazna sma ... starija je zena, pa imam postovanja ali je napor i krpelj nevidjeni i mjesa se gdje ne treba...ali haj..divna je kad se smije jer ima zarazan smijeh
|
|
|
|
|
|
|
|