Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Je l ti doslo da nekog sa foruma rascerupash kao curku? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e AJ POLAKO..NE MOGU DA POSTIGNEM SVE
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Boss je napisao: Julia je napisao: znam..ali me tesko slusati  salim se..imam malo specifican glas..promukao Takvi nam trebaju. Specifični. Čime se baviš, ako nije tajna ? Opiši se u 3 reči ? Misliš li da previše ozbiljno shvataš forum, sve što se piše i radi na istom ? Ekonomista Impulsivna,iskrena, tvrdoglava Ne shvatam ozbiljno forum...generalno gledano..mada mi se dopada i kada ozbiljno prodiskutujem sa ozbiljnim sagovornikom
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: jedno lagano za početak visina u cm i težina u kg  170 64
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Je l ti doslo da nekog sa foruma rascerupash kao curku? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jeste ..nedavno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Da li je tebi neko nekada napisao pesmu ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kad odes prvi put na sastanak sa nekim deckom, moze li te nekom pricom odmah odbiti, kojom?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Mislim da nije..bar da ja znam... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Koga si to htela da raščerupaš ? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Kad odes prvi put na sastanak sa nekim deckom, moze li te nekom pricom odmah odbiti, kojom? Uffffff..Megi..mnogo mi se svidjaju tvoja pitanja , al ozbiljno bez zezanja.. Samo to su pitanja o kojim treba razmisliti i malo vise pisati  Ali ajde...Moze me odbiti naravno..Kad vec prve veceri krene prica o nekim planovima za sutra prekosutra..Tacnije, navalentnost u bilo kom smislu..forsiranje..
|
|
|
|
|
|