Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
treća, kraj, nema više P.S. Čuo sam da njegova žena piše 4. deo ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Njegova žena...a do sada je pisao on?? Zanimljivo... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajme...čovjek je umro...i to dosta rano... Kad pročitam ovo svoje čudo do kraja...definitivno prelazim na ovu trilogiju... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Meni je ostao samo film ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Očekujem i tvoj osvrt na film u skorije vrijeme... 
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Gigi ja ne spavam, malo sam citala knjigu 
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
O Čupka...što ti čitaš? 
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Vanja Čobanov - Remedy for love Lagano letno ljubavno ctivo.Ja takve knjige obozavam.Pre dok sam bila mladja nisam volela te vrste knjiga.Ali vremena se menjaju ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
u letnjem raspolozenju... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|