Autoru |
Poruka |
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
Emanuella je napisao: Leyla je napisao: od kada je sex porok??? za mene kazu da mi je porok balkanski sindrom Sex je nesto bez cega se ne moze jebes zivot bez sexa
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
upravo to crno,smedje,ridje i sve sto naidje 
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Leyla je napisao: Emanuella je napisao: Leyla je napisao: od kada je sex porok??? za mene kazu da mi je porok balkanski sindrom Sex je nesto bez cega se ne moze jebes zivot bez sexa ha i ja im kazem nism kurva vec mi veliki apetit ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
čim nekoj mignem, odmah bi i noge da joj dignem... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
montoya je napisao: Leyla je napisao: od kada je sex porok??? nije....dok ti tuđe ne uđe... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) A kako svoje da mi udje?Boze dragi ja imam samo jedan polni organ,a partnerov je samo njegov. Sta to tudje?????Mislis,kres sa nekim ko mi nije zaklet na vecitu ljubav?Daj molim te.U praistoriji su se kresali ko je koga navatao,ami glumimo nesto kao vernost.Fuj,zato i ne znamo sta je zivot
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
znam sta je zivot ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Leyla
|
|

rang

|
Emanuella je napisao: znam sta je zivot ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Takodje,zivim zivot punim plucima ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
...a koristim i ostale organe ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Leyla
|
|

rang

|
Da,mozak ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
aham ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|