Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ok onda cu postavljat po jedno pitanje.
I moja pitanja su odlicna, nisam primjetila da su drugi nesto mastovitiji....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ohoho Julija ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Picard je napisao: pa ko će se prijaviti kad vidi tebe i tvoja pitanja  pitanja tipa 'sta mislis o ekološkom zagađenju' pa mislim da je odlično , msm ono, e... nije bitna kvantiteta pitanja, bitna je kvaliteta sadržaja i ovo da se postavlja 10 pitanja u jednom postu vam je bezveze Upravo sam to htio reci,bravo...pitanja postavljati po jedno,tako da onaj koji odgovara moze sire odgovoriti,,,,
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Ufffff..pa pod nickom Rakel sam u ovom virtuelnom svetu mnogo stvari dozivela..Mozda sam promenom nicka zelela da zaboravim sve..ne znam iskreno..nisam bas nesto posebno razmisljala o tome.. *volim da pevam..ali nisam sigurna da me je uvek prijatno slusati  *da li je moguca ljubav na daljinu...Verovala sam da jeste..vise nisam sigurna..meni nije uspelo..mada, nisam jos uvek sigurna da li je problem daljina ili ljubav nije bila ona prava i dovoljno jaka da opstane *Ne pisem pesme svaki dan..Pisem kada mi naleti inspiracija..neki dogadjaj, misao..i sl..i jednostavno se rodi pesma 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
jedno lagano za početak visina u cm i težina u kg 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
o majko mila, ona romane piše 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Picard je napisao: o majko mila, ona romane piše  Ne nego se vaga i mjeri,,,
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Picard je napisao: o majko mila, ona romane piše  Riki filozof. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Bradpresto Pitt je napisao: Picard je napisao: o majko mila, ona romane piše  Ne nego se vaga i mjeri,,, *važe
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: - Koji dio tvog tjela je naljepsi tebi a koji drugima? - Mislis li da zena bez velikih grudi nije zena? - Ides li u solarijum? - Jesi li imala sex za jedno vece? - Jesi li ikada dobijala nepristojne ponude? Koju? Meni..j sam meni sva lepa...hhehee salim se, ne znam...meni se svidja moja koza..onako barsunasta  .oci..noge... a drugima..mislim grudi.. Ne mislim da zena bez grufi nije zena..Prvo svaka zena ima grudi..a velicina grudi je ne cini vise zenom..mozda samo je samo cini vise sexulanim */objektom* u ocima muskarca -Retko idem u solarijum, imam taman ten *Nisam imala sex za jedno vece.. *Jesam..dobijala sam nepristojne ponude..Sex bez obaveza..U tom trenutku to mi je delovalo vrlo nepristojno 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|