Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa tako nekako one su boce od 1,5 l ne plivam s njima..vjezbam s njima na suhom  kad plivam samo plivam trcanje ne volim to mi je najgluplja aktivnost, ima tu neka staza gdje se i to moze ali odem jednom nedjeljno na brzo hodanje to je nekih 6 km nista strasno... snalazim se kako mogu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: pa tako nekako one su boce od 1,5 l ne plivam s njima..vjezbam s njima na suhom  kad plivam samo plivam trcanje ne volim to mi je najgluplja aktivnost, ima tu neka staza gdje se i to moze ali odem jednom nedjeljno na brzo hodanje to je nekih 6 km nista strasno... snalazim se kako mogu  ček' je l' tamo stalno visoka vlaga u zraku, ono 100% ako je , onda je stvarno teško bilo šta radit' vani ja trčim 1x tjedno negdje oko 6 km
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
stalno je visoka vlaga zato je osjecaj vrucine puno veci
ne volim trcanje..posebno po betonu to mi je ... nemam rijeci hahaha brzo hodanje mi je ok
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: stalno je visoka vlaga zato je osjecaj vrucine puno veci
ne volim trcanje..posebno po betonu to mi je ... nemam rijeci hahaha brzo hodanje mi je ok da bar imaš mora same bare i jezera 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e bas ti hvala 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ala grmi kod mene ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
priđite gosti, isti vam je andrek virili ili biti na netu