|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
stigla sam .........
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa lepo.... 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
DŽe si ti a?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Не, нисам те ја нагазио. Таман посла! Имам рад ногу ко боксер велтер категорије, најмање... Мора да је тенкиста. Не, није намерно, веруј ми! Знам чоека! Комшиница му завртела, а он није гледо право, ко кад вози бицикло, него је гледо у ноге и мало више, па од ротације... То што си рекла да си задовољна с малим... мислим псом, та ти је ко Његошева! Ма, знам да ниси из Црне Горе, Мини је одотуд. Ти си испод Грмеча... Нећеш ваљда Јаблана... Шта те брига за њихове тенкове. Они могу да их паркирају и тако да стоје недељу дана. Како ћеш бика смирити, поготову њега који је навико да се обада!... Е јебга! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahhahahahahahhahahahahhahahaha Mad
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ne mogu sad, GiGi je došla... večeras ću... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ja znam da ces da vrisnes, ali sta da ti radim. Samo lagano i iskreno, a vala i istinito ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mars 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Navijam za kišu. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 88 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|