|
Autoru |
Poruka |
toblerone
|
|

Pridružio se: 20 Feb 2013, 22:35 Postovi: 21
|
Emanuella je napisao: toblerone je napisao: [give_rose.gif] Love is in the air! ovo je bilo za mene,jel ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Yeah, baby! ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
_________________ Ignorance has taken over
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
osjecaj me nikad ne vara...baby ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
toblerone
|
|

|
nuša je napisao: toblerone je napisao: nuša je napisao: učim zemljopis Velika Morava je najveća domicilna reka u Srbiji. Nastaje spajanjem Južne i Zapadne Morave kod Stalaća, a uliva se u Dunav u blizini Smedereva. evo prva poduka pala, hvala! Nema na čemu, ima da copy/pastujem za tebe ako treba do plaže i nazad! A daleeeeeeeeeeeeeko je plaža!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
toblerone je napisao: nuša je napisao: toblerone je napisao: nuša je napisao: učim zemljopis Velika Morava je najveća domicilna reka u Srbiji. Nastaje spajanjem Južne i Zapadne Morave kod Stalaća, a uliva se u Dunav u blizini Smedereva. evo prva poduka pala, hvala! Nema na čemu, ima da copy/pastujem za tebe ako treba do plaže i nazad! A daleeeeeeeeeeeeeko je plaža! nije tu spred vrata mi je;))))))))
|
|
|
|
|
toblerone
|
|

|
Emanuella je napisao: osjecaj me nikad ne vara...baby ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Velika Morava je najveća domicilna reka u Srbiji. Nastaje spajanjem Južne i Zapadne Morave kod Stalaća, a uliva se u Dunav u blizini Smedereva.[/quote]
evo prva poduka pala, hvala![/quote]
Nema na čemu, ima da copy/pastujem za tebe ako treba do plaže i nazad! A daleeeeeeeeeeeeeko je plaža![/quote]
nije tu spred vrata mi je;))))))))[/quote]ko,Morava ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: Velika Morava je najveća domicilna reka u Srbiji. Nastaje spajanjem Južne i Zapadne Morave kod Stalaća, a uliva se u Dunav u blizini Smedereva. evo prva poduka pala, hvala![/quote] Nema na čemu, ima da copy/pastujem za tebe ako treba do plaže i nazad! A daleeeeeeeeeeeeeko je plaža![/quote] nije tu spred vrata mi je;))))))))[/quote]ko,Morava ?[/quote] jok mori...Radašin...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,čeka;)))))
|
|
|
|
|
toblerone
|
|

|
[/quote]nije tu spred vrata mi je;))))))))[/quote]
C,c,c,c što se neko hvaliiiiiii, ovde! Uzećemo mojih 496 km do najbliže kao meru!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
toblerone je napisao: nije tu spred vrata mi je;))))))))[/quote] C,c,c,c što se neko hvaliiiiiii, ovde! Uzećemo mojih 496 km do najbliže kao meru![/quote] aaaa.... zato tak dugo čekaš)))))))
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
jel mi opao secer ....a dzaba sam kopala po baru ....nema nitaaaaaaaaaaaa, sad u cu kafanu da drmnem tortu .....e takoc!
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 73 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|