|
Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Molena je napisao: E to licno rasciscavanje racuna....to to Minnie...to je glavni krivac svega, a sam vrh nece da prizna da je glavni krivac svemu...Ti nastavi jer ti dobro ide i u svemu se slazem s tobom... A oleg nije bio clon, ali je licno rasciscavanje dovelo da ga se banuje jer je clon zato sto pise sa proxy-a..ma da ... Griješiš Molena... Nikavih ličnih razračunavanja sa olegom nije bilo,niti sa bilo kim drugim...barem što se mene tiče...
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: E to licno rasciscavanje racuna....to to Minnie...to je glavni krivac svega, a sam vrh nece da prizna da je glavni krivac svemu...Ti nastavi jer ti dobro ide i u svemu se slazem s tobom... A oleg nije bio clon, ali je licno rasciscavanje dovelo da ga se banuje jer je clon zato sto pise sa proxy-a..ma da ... ..msm..ako već idem otvorenih karata da igram kako i priliči toj igri... ..verujem da je olega stvorila komšinica jer je previše profesionalan za nekog amatera tipa ja i slični... ..mogu da i izdetaljišem sve sitnice koje su me navele da verujem u ovo što pišem...al' ne sad, jer moram uskoro da se logautišem...zbog vanmonitorskih aktivnosti ..
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Minnie je napisao: msm..mogu ja i da ućitim i vratim se na plus minus...samo mi vratite bossa i biću pokorna k'o što sam vazdi i bila... Minči...predložila sam da uvedemo prvu subotu u mjesecu kao 'dan klonova'... Al niko nije prihvatio... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ima Senka i to nije lepo, zato se izgleda i preganjamo milion dana. Eto, ja se zezala juce za Sindikat, ono ispade ja drzavni neprijatelj No 1. I ono sa jezicima je bila cista zezancija, bar sam ja to tako dozivela, ne verujem da je bilo ko hteo nekome da napakosti. Meni je i ono sa belim slovima bilo simpa, odmah sam se prikljucila. Jer smo ovde da se zezamo, a ne da se bijemo.
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Komsinica je napisao: Ima Senka i to nije lepo, zato se izgleda i preganjamo milion dana. Eto, ja se zezala juce za Sindikat, ono ispade ja drzavni neprijatelj No 1. I ono sa jezicima je bila cista zezancija, bar sam ja to tako dozivela, ne verujem da je bilo ko hteo nekome da napakosti. Meni je i ono sa belim slovima bilo simpa, odmah sam se prikljucila. Jer smo ovde da se zezamo, a ne da se bijemo. Tačno... Zezaju se forumaši...OK...ali kad se i admin tim priključio zezi,odmah vam problem... To nije fer... 
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
.,.e eto šta ste uradili meni..kad ste me naterali da pišem ovde na ovoj temi ozbiljna da ozbiljnija ne mogu biti...
.a mogu ja i da odem istog trena na igrice...samo mi vratite bossa... ..pitanje olega je kolko vidim rešeno...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Minnie je napisao: Molena je napisao: E to licno rasciscavanje racuna....to to Minnie...to je glavni krivac svega, a sam vrh nece da prizna da je glavni krivac svemu...Ti nastavi jer ti dobro ide i u svemu se slazem s tobom... A oleg nije bio clon, ali je licno rasciscavanje dovelo da ga se banuje jer je clon zato sto pise sa proxy-a..ma da ... ..msm..ako već idem otvorenih karata da igram kako i priliči toj igri... ..verujem da je olega stvorila komšinica jer je previše profesionalan za nekog amatera tipa ja i slični... ..mogu da i izdetaljišem sve sitnice koje su me navele da verujem u ovo što pišem...al' ne sad, jer moram uskoro da se logautišem...zbog vanmonitorskih aktivnosti .. Gresis ovoga puta Minnie i to mnogo. Nisam ja nikoga stvarala. Ja sam Komsinica i to je to. Rekla sam da sam ovde bila Tina dok sam pomagala Senki kao mod, nisam imala razloga da krijem, niti bih. Oleg nije stvoreni lik, vec ljudsko bice kao i svi mi. Ni ja u pocetku nisam znala ko je to, pa sam nagadjala. Saznala sam ko je dan pre nego sto ce da posrce bancinu. Ko hoce da veruje, neka veruje, ko nece ne mora. Meni je savest i cista i mirna.
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..a sad vas lepo pozdravljam..stvarno moram da se pojavim u gradu u ovim neomiljenim farmerkama..al' ne sekirajte se, eto mene opet noćas...ćete vidite kako sam tek drčna u omiljenoj mi pidžami.. ..ljub..ljub..vam svima.... ..astra ako se izboriš sa minnie mislim da si rešila sve forumske probleme...majke mi...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Astra je napisao: Komsinica je napisao: Ima Senka i to nije lepo, zato se izgleda i preganjamo milion dana. Eto, ja se zezala juce za Sindikat, ono ispade ja drzavni neprijatelj No 1. I ono sa jezicima je bila cista zezancija, bar sam ja to tako dozivela, ne verujem da je bilo ko hteo nekome da napakosti. Meni je i ono sa belim slovima bilo simpa, odmah sam se prikljucila. Jer smo ovde da se zezamo, a ne da se bijemo. Tačno... Zezaju se forumaši...OK...ali kad se i admin tim priključio zezi,odmah vam problem... To nije fer...  Cekaj... samo mi objasni kojoj zezi se prikljucio Admin tim? Hladjenju i banovanju? Pogledaj samo onu gomilu postova, gde se vidi, dobro hajde da se ogradim, GDE JA VIDIM, kako Dvogledas provocira Bossa ne bi li mu Boss nesto rekao i time zasluzio udaljavanje. To vec nije zez, nego provokacija i to Admin tima. Hajde nama moze i kroz prste kojesta da se progleda, ali timu ne ukoliko se radi o tako necemu. Izvini.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: ..a sad vas lepo pozdravljam..stvarno moram da se pojavim u gradu u ovim neomiljenim farmerkama..al' ne sekirajte se, eto mene opet noćas...ćete vidite kako sam tek drčna u omiljenoj mi pidžami.. ..ljub..ljub..vam svima.... ..astra ako se izboriš sa minnie mislim da si rešila sve forumske probleme...majke mi... heheheh...samo nek nije do Molene vise i borbe s njom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 45 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|