Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
video sam one kupaće pa sam nervozan
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
petak...kakvom cu da budem...divnoKrasnom doduse nenaspavanom, ali nema veze..petakkkkkkk
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
onako...primio sam ne bas dobru vest, ali sta sad idemo dalje 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vjerovatno da je Hrvatska izgubila od Brazila, jel tako...ne budi tuzan Naopak, ima jos utakmica 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: vjerovatno da je Hrvatska izgubila od Brazila, jel tako...ne budi tuzan Naopak, ima jos utakmica  hehehe da, bas to Mo... Da je Srbija izgubila mozda bih se nervirao ovako...ma ne... nesto poslovno Mo...al bice ok
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma salila sam se  bice bolje jasta....eno citam jbt, neki natjecaj u mom gradu tj u cijeloj drzavi ja mislim, za kontrolore leta, a place izmedju 1200-3500 eura  WTF!!!...razmisljam da promjenim zanimanje.kazu dovoljna je i srednja skola. znaci ne brini...nesto ce da izleti 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: ma salila sam se  bice bolje jasta....eno citam jbt, neki natjecaj u mom gradu tj u cijeloj drzavi ja mislim, za kontrolore leta, a place izmedju 1200-3500 eura  WTF!!!...razmisljam da promjenim zanimanje.kazu dovoljna je i srednja skola. znaci ne brini...nesto ce da izleti  heheheh da Moli...bice to u redu... nego razmisljam...hahaha bolje da nesto izleti nego da mi uleti 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa znam ja sta pisem haha  i ja mislim da bi tebi to bilo bolje o meni cemo drugi put haha.. 
|
|
|
|
|
|