Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Dobro samo cu mu u petak cestitati slavu Bozeee baci ciglu na mene i bydi precizaan Kako da se promjenim i da me drugi ne vozaju?  Megi..pa vjerovatno si mu bila slatka dok te nije upoznao...sta znam. Mozda mu se nije svidjelo to tvoje ponasanje...mozda nije ocekivao tu ostrinu u ponasanju nakon vanjstine..sta znam, tesko je to iz ove perspektive. Ali iz recenog sve mi se cini da je ponasanje u pitanju. I rekla sma ti vec jednom...pusti sestru, sama odlucuj i sama ulazi u takve stvari..ne vuci prikolice sa sobom ni u kom smislu. Cestitaj mu slavu, sto da ne. Pokazi da si kulturna i bez vrijedjanja i psovki 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Eeeeeee...pa ovo su novi momenti...šta se desilo,šta si radila a da je on tako promijenio mišljenje...vrijeđala ga,šta li...to ne razumijem...žašto,šta se desilo... 
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dobro jutro Mojne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
imao sam ponudu od sto evrića mesečno za
tri puta nedeljnu šetnju po tri sata plus da joj plaćam restoran kad se smrznemo
za te pare mogu da živim u centru
|
|
|
|
|
Tara
|
|

rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31 Postovi: 428 Lokacija: Niš
|
Voime oca.....
..hhmm..hmm..sta da kazemm...aaa imam lak za nokte od 50dinci ..kupljen na jacpi....hahahaha
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
ajde zajebavaj me 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bojim se samoce u starosti. Kad god razmisljam o njoj neka me jeza spopadne...grrrrr. Slusam mamu svoju, uhhhhhhh...samoca u tim godinama nosi sa sobom toliko nekih do sada i njoj nepoznatih vlastitih karakteristika, reakcija, osjecaja...neki ludi mix svega i svacega, a ne vjerujes koliko je tesko priznati iskreno i reci da je samoca u pitanju koja te baci u neku depresiju i obuzme te glupava letargija i sve dosadasnje ti gubi smisao.....Ja bih u onaj dom za stare isla , pa da sam barem sa svojom generacijom ako nista drugo...ili otisla misionariti negdje po Africi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
uvek možeš naći nekog da ti skuva čaj