Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Koristis li cesto pp?
Nabroj svoje lose osobine? Koristim. Preterano iskren što me mnogo puta koštalo + tvrdoglav.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Emanuella je napisao: ne? onda si definitino zena ili dve zene jde priznj nemo si sisa Nije zena ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
vazi
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Emanuella je napisao: vazi Jel treba da ti posalje q na pp da ti dokaze da nije zena? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Emanuella je napisao: ne mogu vjerovat da ovako pises o Vucici dal ti smrdis il mirises? Pišem o Vuji Kojicu. Zasto jesu jedna odoba? Imas li tripove oko klonova? ili vjeruje kad kazu d aih nema Pišem o Vuji, zato što me ASG pitala šta mislim o njemu. Nisu jedna osoba. Bitno mi je da ja nisam, ostalo me ne zanima. Samo se šalim oko klonova.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss... Zasto si napisao javno svoje podatke?
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Andjeo sa greskom je napisao: Emanuella je napisao: vazi Jel treba da ti posalje q na pp da ti dokaze da nije zena? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) meni ne sto? jel ga tebi slao?
|
|
Boss
|
|

rang

|
Emanuella je napisao: ne? onda si definitino zena ili dve zene jde priznj nemo si sisa Dobro eto žena sam. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Emanuella je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Emanuella je napisao: vazi Jel treba da ti posalje q na pp da ti dokaze da nije zena? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) meni ne sto? jel ga tebi slao? Ja sam pala na oci ostalo me ne zanima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss... Zasto si napisao javno svoje podatke? Koje podatke ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|