Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ima i neka softverska firma tamo bio sam nedavno
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Julia je napisao: ......ipak nema petlju...znala sam dobro Julia, u redu
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
nema vise..i nije softverska firma nego prodavnica racunara i opreme.. il se ti foliras samo onako
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: Julia je napisao: ......ipak nema petlju...znala sam dobro Julia, u redu pa sta je sad? jel to turbo zaribao, ili sta?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ne, nego nisi na Zvezdari, ziher, to znam
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: ne, nego nisi na Zvezdari, ziher, to znam ne lupaj...naravno da sam na Zvezdari..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
to sam bar 100 puta i na Forumu napisala
reci lepo da ne smes..i to je to.. i drugi put ne nudi ono sto ne mozes da ispunis
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Julia je napisao: to sam bar 100 puta i na Forumu napisala
reci lepo da ne smes..i to je to.. i drugi put ne nudi ono sto ne mozes da ispunis sta si ti sad toliko ljuta na mene beli mantil, pa sta , moshmislit.. nije on za tebe a ti ..imas pp, probaj me ali sa pravom adresom
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: Julia je napisao: to sam bar 100 puta i na Forumu napisala
reci lepo da ne smes..i to je to.. i drugi put ne nudi ono sto ne mozes da ispunis sta si ti sad toliko ljuta na mene beli mantil, pa sta , moshmislit.. nije on za tebe a ti ..imas pp, probaj me ali sa pravom adresom ne probam kukavice.. koji izmisljaju razloge... a adresa je prava... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Said I Loved You...But I Lied !
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|