Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: ahahah napisi bre slobodno necu se naljutit sad mije pun stomak , nisam nervozna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma sala samo.. Palo mi je na pamet..ti ces mi biti u odeljku..Kako sacuvati nevinost , danas u eri sexualne revolucije *provoditi vreme na forumu* E jbg..ako se naljutis..izvini...nije nikakvo podjebavanje..nego sala... Ps..a imam ja mesto i za sebe..kako nadoknaditi nedostatak sexa u reali..pa,pod*ebavati na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nisam se naljutila, jer si napisala jednu veliku istinu . Eto i mene da pisem naucni rad, samo da proucim program world i excel
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Nisam se naljutila, jer si napisala jednu veliku istinu . Eto i mene da pisem naucni rad, samo da proucim program world i excel hahhahahahhahahaha Megi... drago mi je ako se ne ljutis.. a nevezano za tebe..Bacih se sada u razmisljanje..Koliko god da je lose to sedenje za kompom satima,ima to i neke dobre strane..Bar su deca roditeljima na oku.. Tako da..sve ima svoje i dobre i lose strane..pa i ovaj Net..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Tako je Julia danas napravis jedan korak izgubis glavu al zato na netu napravis 1001 korak i dalje si citav aj idi vise jbt ja ahahahaha
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
volim da se uvlacim svima i du*e... ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Tako je Julia danas napravis jedan korak izgubis glavu al zato na netu napravis 1001 korak i dalje si citav aj idi vise jbt ja ahahahahauzas..opet cu da kasnim..treba do 22 da se spremim..a sad je 20 do 22 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Imas jos 11 minuta.... Dolazim da pozelim dobro jutro, dan i vece. ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
SJAJNA je napisao: volim da se uvlacim svima i du*e... ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
sitne greške nisu teške... 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Da naucim da govorim. ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|