Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Emanuella je napisao: e moja Megi ako tjutim ne znaci da ne znam stvari Lako cemo to da vidimo je l je ili nije ovko Boss je l bio hteo ucestvovati na forumskim karaokama, otpjevat nesto i postavit kaos tos u do sada neke forumasice uradile?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Zasto ne pises ijekavicom?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Emanuella je napisao: Boss,jesi ti decko prica se da si klon te da neka forumasica pishe u muskom rodu ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) whaaat kako sam ja ovaj trac propustila Boss imas li veliki nos? Da li djevojka uvjek mora da se brije? Ne i Da.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Mnogo mi djelujes isfolirano gresim li ja? Grešiš, ali Bože moj svi grešimo. Anđelak misli da sam narcis. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pozajmljujes li prijateljima pare ako ti traze?
Je l ima djeojka koju nikako da osvojis a silno zelis?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Za koga mislis da se folira na forumu? Da se predstavlja za nekog ko nije?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Andjele ne znam nista ali na osnovu tvojih odgovora zakljucujem. O tome ti pisem, nemoj dozivljavati ovo licno, odnosi se na sve one koji sebe zele prikazati drugacijim nego sto zapravo jesu.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Emanuella je napisao: e moja Megi ako tjutim ne znaci da ne znam stvari Lako cemo to da vidimo je l je ili nije ovko Boss je l bio hteo ucestvovati na forumskim karaokama, otpjevat nesto i postavit kaos tos u do sada neke forumasice uradile? Ne. Moj predlog je da to budu imitacije, tu sam mnogo bolji. Takođe, mislim da bi veći broj forumaša imitirao neke od poznatih ličnosti nego pevao. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
casual je napisao: Andjele ne znam nista ali na osnovu tvojih odgovora zakljucujem. O tome ti pisem, nemoj dozivljavati ovo licno, odnosi se na sve one koji sebe zele prikazati drugacijim nego sto zapravo jesu. Poslacu ti pp da ne spamam ovde
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
casual je napisao: Andjele ne znam nista ali na osnovu tvojih odgovora zakljucujem. O tome ti pisem, nemoj dozivljavati ovo licno, odnosi se na sve one koji sebe zele prikazati drugacijim nego sto zapravo jesu. Jook bicu ovdje kao u reali Niko nije isti i to je nemoguce biti isti ko kaze da jeste LAZE
|
|
|
|
|
|