Autoru |
Poruka |
Ana
|
|

Pridružio se: 26 Apr 2013, 23:21 Postovi: 55
|
Naopak je napisao: nema na cem Ana...ma predivno nam je ovdi...imamo i indijance. Vidim, vidim i to popametne. ![[raz_020.gif] [raz_020.gif]](./images/smilies/raz_020.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
LaYa je napisao: Ja biti skvo žuto dupe Hahahahaha luda...jbt
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
bolje nego skvo DvaPera
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Ana je napisao: Samo da se javim Lani da sam stigla i da joj se zahvalim na pozivu. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Ančice devojčice dobro ti nama došla,sad će biti loodilo ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
uh, dve iz NS mojoj sreci se sad kraj ne nazire
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Srecan ti...srecni svi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Ana
|
|

|
lana je napisao: Ana je napisao: Samo da se javim Lani da sam stigla i da joj se zahvalim na pozivu. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Ančice devojčice dobro ti nama došla,sad će biti loodilo ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Hvala ti, Lana. Biće ludilo?! Nemoj bre odmah da me izdaješ. A baš sam mislila da budem fina. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Ana je napisao: lana je napisao: Ana je napisao: Samo da se javim Lani da sam stigla i da joj se zahvalim na pozivu. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Ančice devojčice dobro ti nama došla,sad će biti loodilo ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Hvala ti, Lana. Biće ludilo?! Nemoj bre odmah da me izdaješ. A baš sam mislila da budem fina. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Znaci "fina" si a? Tztztztztztz I ova Lana te izdade sram da joj udje ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Ana
|
|

|
Ništa manje fina od tebe. Izdade me, a toliko nade polagala u nju. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Ana je napisao: Ništa manje fina od tebe. Izdade me, a toliko nade polagala u nju. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja fin...a i ja polagao u nju.tztztztz
|
|
|
|
|
|