Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma kao i u r.l.u svega sreces,al vise dobrih...uffff,fala Bogu!zato predlazem vam da ne verujete da svi lazu,nego bas obratno...svi govore istinu,samo neki ne znaju da je cuju! ...evo ja po nekad pogresno procenim,a covek dobar ko melem na ranu...imam i tu par primera,al da ih ne reklamiram 
|
|
|
|
|
lena
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 01:27 Postovi: 961
|
Ja lazem,ne verujte zeni koja pusi drinu bez filtera
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
ja ti verjem.. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
mlogooooooo
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
lena je napisao: Ja lazem,ne verujte zeni koja pusi drinu bez filtera Ne ide tago vec "Ne veruj zeni koja pusi ulicom" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...divan je osetjaj kaci oslobodjen prevare..licemerja..dvolicnosti poshetnja u svojoj nameri ili kad posedues ozbiljnost u komunikaciji..taki sam..de sad dase menjem..  ...
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
MeGi je napisao: lena je napisao: Ja lazem,ne verujte zeni koja pusi drinu bez filtera Ne ide tago vec "Ne veruj zeni koja pusi ulicom" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a da me izvines,gde da pusimo kad nam svud zabranili ? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
100% ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SJAJNA je napisao: MeGi je napisao: lena je napisao: Ja lazem,ne verujte zeni koja pusi drinu bez filtera Ne ide tago vec "Ne veruj zeni koja pusi ulicom" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a da me izvines,gde da pusimo kad nam svud zabranili ? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ok kad stojis u mestu, al ono kad setas i dimis ..
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
i previše.....