Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vreme mi je isteko al odgovoricu ti,60
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
debela
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
montoya je napisao: Senka nije obavila posao do kraja.Elem...iza ponoći postavljati pitanja nisu relevantna i prema tome ostaje dužna da odgovori u toku današnjeg dana. -Da li razlikuješ šalu od ciničnog ponašanja nickova(pisanje na temama foruma)? -Koga smatraš da ti je "desna ruka" ovde na forumu? -Od muških likova(nikova) ti je naj-odaniji(bezbedan)? -Kad bi birala između 60 osoba koji non-stop pišu ili odabranih 25 da su tu, koju opciju bi izabrala? Da odgovorim Montoyi... - Da,razlikujem šalu od cinizma. - Despot i admin tim...ma svi vi... - Despot - Ne vidim tu razliku,mislim da je i tih 25 u onih 60...ili... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
25 u ,,sta ??
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Promenite naziv teme. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Nisam najbolje shvatila....
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Promenite naziv teme. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) zasto?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ni V od vruće stolice. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Pitaj me ovo, nemoj da me pitaš ovo, na ovo ću ti odgovoriti, na ovo neću, i onda se neko pametan seti pa kaže: '' Zašto je uopšte otvorena tema ako se znalo da ljudi neće biti iskreni '' ? Nekome su pitanja provokativna pa bi izbegao odgovore, a neko bi još provokativnija. Ko će udovoljiti svima... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Ni V od vruće stolice. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Pitaj me ovo, nemoj da me pitaš ovo, na ovo ću ti odgovoriti, na ovo neću, i onda se neko pametan seti pa kaže: '' Zašto je uopšte otvorena tema ako se znalo da ljudi neće biti iskreni '' ? Nekome su pitanja provokativna pa bi izbegao odgovore, a neko bi još provokativnija. Ko će udovoljiti svima... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Pa ja to gledam ovako,ako si ti provokativna osoba na forumu ja cu ti postavljati provokativna pitanja a ako nisi necu. Npr.Emu mogu pitati s kim bi se kresnula dok Lilu to ne mogu pitati ili Iskru kapiras
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Anđele, živela karikatura. Ko je na stolici i koja pitanja da postavljam ? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|