Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
SHE je napisao: aaaaa znala sam da cu da zaboravim nesto!nisam namerno izostavila parice,cek sad cu da idem da popravim!!!  aj sredi to tamo evo i tebi kita ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nikita je napisao: Zna li neko kako se izlecuje od bolesti savremnog doba "popizditis" ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) eo i ja da ti kazem,,,samo dobra maniKURA resava stvar
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SAMO SJECANJA
Svejedno koji dan, ista je stvar
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Emanuella je napisao: Nikita je napisao: Zna li neko kako se izlecuje od bolesti savremnog doba "popizditis" ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ja znam roknes uzrok popizditisa ja ti zavrsim poso za 100e ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) auuu cek da vidim imam li sitno ? eeeee cek pokupim sa strika sad sam prala nesto sicu ...dosta ?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
moze reci koga cime ha
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
LaYa je napisao: Nikita je napisao: Zna li neko kako se izlecuje od bolesti savremnog doba "popizditis" ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) eo i ja da ti kazem,,,samo dobra maniKURA resava stvar moze vidis stvarno vec dugo nisam bila da se ulepsam negde ... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
LaYa je napisao: podKitno vise sam za natkitno
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Emanuella je napisao: nuša je napisao: Jel' slavi netko 8-mi mart? slavim ja svim ljudima zenske vjeroispovjesti sretan8.mart ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) hahahahaha dobr ai ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Emanuella je napisao: LaYa je napisao: podKitno vise sam za natkitno ma kako voles,bitno da je kitno
|
|
|
|
|
|