|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kesten pire
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Што смо старији, све нам се више свиђа она песма: Деца Пиреа! Кох ће нам постати главни слаткиш.... Кад рекох кох, морам да нађем рецепт, да га смућкам за викенд. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Specijalni gosti 
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Неки форумаши и форумашице у стварности, за столом, на журци, уз мезе, музику, шалу, плес, опуштено, без заједања... Толико финих људи има које бих волео да упознам уживо. Право благо. Заиста... А има и оних које бих "шут у бут". ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MAD BOOKSELLER je napisao: Неки форумаши и форумашице у стварности, за столом, на журци, уз мезе, музику, шалу, плес, опуштено, без заједања... Толико финих људи има које бих волео да упознам уживо. Право благо. Заиста... А има и оних које бих "шут у бут". ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Slažem se sa napisanim... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ...samo za ovo baš I ne znam... "шут у бут".... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Ма, зезам се, бре. Понекад ме неко изнервира својом претенциозношћу, препотенцијом или очигледним фолирањем. С друге стране, вероватно неког нервира што се код мене некад не зна да ли је догађај стваран или се ја нешто зезам, склапам причу од разних реалних догађаја. Или је прича чиста књижевност, мислим, измаштана. Тако ми можда и не верују. Например, оно од пре неко вече, о девојци са протезом је истина од првог до последњег слова. А можда је неко помислио: Мад опет нешто паметује... ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MAD BOOKSELLER je napisao: Ма, зезам се, бре. Понекад ме неко изнервира својом претенциозношћу, препотенцијом или очигледним фолирањем. С друге стране, вероватно неког нервира што се код мене некад не зна да ли је догађај стваран или се ја нешто зезам, склапам причу од разних реалних догађаја. Или је прича чиста књижевност, мислим, измаштана. Тако ми можда и не верују. Например, оно од пре неко вече, о девојци са протезом је истина од првог до последњег слова. А можда је неко помислио: Мад опет нешто паметује... ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Ma znam da se zezaš...zato sam I napisala tu opasku...da možeš napisati to pojašnjenje...  A da lijepo pišeš...to je tačno...I onda jeste teško razlikovati šta je izmaštano a šta se zbilja desilo... 
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Сад ћу ти рећи (оно што ниси знала о мени)... Прича о човеку са оклопом је прва прича коју сам написао, можда годину дана (уствари и не знам када, али скоро) пре него што сам дошао овде... Уопште, те кратке форме, приче, фрагменте, цртице, опаске, за које се може рећи да су посебна целина, почео сам тек овде да пишем, на овом форуму. Сећаш се да сам се на почетку бавио само реалом... А онда је некако кренуло. Ваљда је негде сазрела та потреба... Сувише дуго сам само читао. Можда је дошло време да се у некој форми то искуство читања негде употреби, искористи... И сви ти текстови су настали директно у том тренутку, за монитором, без цензуре, из малог мозга. Можда понекад претерани, можда ласцивни, али у сваком случају искрени у свом настанку...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MAD BOOKSELLER je napisao: Сад ћу ти рећи (оно што ниси знала о мени)... Прича о човеку са оклопом је прва прича коју сам написао, можда годину дана (уствари и не знам када, али скоро) пре него што сам дошао овде... Уопште, те кратке форме, приче, фрагменте, цртице, опаске, за које се може рећи да су посебна целина, почео сам тек овде да пишем, на овом форуму. Сећаш се да сам се на почетку бавио само реалом... А онда је некако кренуло. Ваљда је негде сазрела та потреба... Сувише дуго сам само читао. Можда је дошло време да се у некој форми то искуство читања негде употреби, искористи... И сви ти текстови су настали директно у том тренутку, за монитором, без цензуре, из малог мозга. Можда понекад претерани, можда ласцивни, али у сваком случају искрени у свом настанку... Uh M...drago mi je da smo na neki način uticali na tebe,tj. tvoje pisanje...da smo bili svojevrsni okidač za početak tvog pisanja...  Ma vidi se I osjeti da si pun životnog iskustva,plus načitan...I plus sa ogromnim darom za pisanje... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
А како сам почела, тако ћа вероватно и та моја потреба, или навика, отићи у "фејд аут" кад будем напустио овај форум. Можда је ово само неки склоп околности, или период у мом животу, који ме је навео да то радим...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 82 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|