Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
daaa coktaa ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) piče vaše i naše mladosti ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) Nane obozavam je....i nju i mladost 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...da se stvari mogu lako popraviti kao što se lako mogu pokvariti...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
i mene isto to
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
na žalost to nije moguće ..
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
mozda i jeste moguce, verovatno jeste, ali ponos je zahebana stavka...treba se potruditi
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Naopak je napisao: mozda i jeste moguce, verovatno jeste, ali ponos je zahebana stavka...treba se potruditi ajd sastavi zrno šibice koje se polomilo ma nema šaMse..
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: Naopak je napisao: mozda i jeste moguce, verovatno jeste, ali ponos je zahebana stavka...treba se potruditi ajd sastavi zrno šibice koje se polomilo ma nema šaMse.. pa to da, ali ima stvari koje se mogu popraviti Nane bre...ne truj mi volju ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
moze bre da se popravi..  jod mene slavina koja curi.. parket da se hobluje i lakira i tako to .. nečem nabrajam ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: moze bre da se popravi..  jod mene slavina koja curi.. parket da se hobluje i lakira i tako to .. nečem nabrajam ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif) zahebava Nane ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
|
|
|
|
|
|