Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 17 Jul 2025, 22:17

Autoru Poruka
Julia
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 11:23
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

casual je napisao:
Julia je napisao:
E sad dolazimo do suštine:za mene nema nedodirljivih forumaša/ica,pa u tu kategoriju ne spadaš ni ti.

[krstise.gif] [krstise.gif] [krstise.gif]

ma idi begaj

Naravno Julia. bas zato sam i napisao ono gore. opomenut sam, obrisani su mi upisi i upozoren da vodim racuna sta gde pisem i ko to ne budem postovao, bicu banovan.
Ako si na tu vrstu nedodirljivosti mislila :D

ja nisam NISTA mislila , to je moderator napisaou odgovoru MINNIE a ne ja....

hehehhe,...Cas,...aj nemoj me nasmijavati molim te..
Ne treba ni da budes banovan naravno..al pusti te price...

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 11:28
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Sada te zaista ne razumem Julia. Lepo sam ti napisao da sam upozoren i obrisani su mi upisi. Ili mi ne verujes sto bi znacilo da lazem ili neces da verujes. To je onda do tebe.

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 11:33
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

casual je napisao:
Sada te zaista ne razumem Julia. Lepo sam ti napisao da sam upozoren i obrisani su mi upisi. Ili mi ne verujes sto bi znacilo da lazem ili neces da verujes. To je onda do tebe.

a sto ti uopste meni to objasnjavas....ja te nisam ni pitala...nemam pojma ni gde si kad pisao i kako...

a moja je stvar da mislim da nikada ne bi bio banovan..osim u dogovoru sa Admin timom ;)
to je moje misljenje..ne kazem da sma u pravu

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 11:44
Korisnikov avatar
*
*

kako me nisi pitala jbt :D
vidis sada kako to funkcionise ovde. demantovao sam te da sam "nedodirljiv". znaci istina je da sam upozoren i opomenut. obrisani mi upisi i klip koji sam na temi nalepio.
a na tvoje misljenje necu da uticem naravno jer se sa mnogim tvojim misljenjima slazem.
ali za ovo sam reagovao i napisao cinjenicu da sam opomenut kao i svi drugi.
i javno pozivam ceo admin tim da me uvek kazni u slucaju da kaznu zasluzim. prosto i jednostavno.

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 11:46
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

casual je napisao:
vidis sada kako to funkcionise ovde. demantovao sam te da sam "nedodirljiv". znaci istina je da sam upozoren i opomenut. obrisani mi upisi i klip koji sam na temi nalepio.
a na tvoje misljenje necu da uticem naravno jer se sa mnogim tvojim misljenjima slazem.
i javno pozivam ceo admin tim da me uvek kazni u slucaju da kaznu zasluzim. prosto i jednostavno.

Casual..NISAM te pitala ama bas nista vezano za ovu temu..Nisam te ni spomenula.....Nisam napisala da si nedodorljiv..Nisma citirala tvoj post...Samo sam prepisala deo komentara moderatora ..koji se nije odnosio na tebe..vec je bio njegov odgovor MINNIE..
ne znam kako se pronadje uopste u tom postu....zasto si se ti pronasao u tome, ja to ne znam...to najbolje ti znas

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 11:48
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

..e'o mene jopet...
..i k'o što rekoh... isključivo pišem na ovoj temi sve dok mi administracija ne vrati bossa...al' da nebi kažnjavala sebe i odricala se svojih navika..moraću ovde da odradim i plus minus...upišem recimo 560...poželim iskrić, dobar jutar..a ako mi nadođe i izogovaram bilo koga...

...al' da ne ofujem baš tol'ko, evo i kritike admin timu...smatram vas odgovornim što mi pokisle omiljene farmerke pa sam morala da se uvlačim u neomiljene...eto vam ga na...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 11:54
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Minnie...ja tebe volim [srce.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 11:57
Korisnikov avatar
*
*

Julia izvinjavam ti se ovako javno, sasvim sam pogresno protumacio tvoj upis i sada vidim da se zaista odnosi na upis od Minnie.
a ja zapeo ko mutav :D
vidis nije meni tesko da priznam kada pogresim. Izvini Julia [001_smile.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 12:01
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

casual je napisao:

..gde si upozoren i gde si opomenut...oću to da vidim...

..cas, ne shvataj ovo niš lično...namera mi nije da tebe trzam već da admin tim izvedem na pravi put...astra je izjavila da joj treba pomoć da forum napravi boljim nego što jeste...i evo pomažem ...
..konkretno sam te pomenula u vezi smajlića, jer ako u pravilniku stoji da nije dozvoljeno slati postove sa jednim smajličem onda ili tu stavku treba brisati ili tebe banovati zato što ne poštuješ pravila...
..lično mislim da je pravilo niđe veze...

..a lično tebe želim na vrućoj stolici..

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 12:09
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Minnie je napisao:
casual je napisao:

..gde si upozoren i gde si opomenut...oću to da vidim...

..cas, ne shvataj ovo niš lično...namera mi nije da tebe trzam već da admin tim izvedem na pravi put...astra je izjavila da joj treba pomoć da forum napravi boljim nego što jeste...i evo pomažem ...
..konkretno sam te pomenula u vezi smajlića, jer ako u pravilniku stoji da nije dozvoljeno slati postove sa jednim smajličem onda ili tu stavku treba brisati ili tebe banovati zato što ne poštuješ pravila...
..lično mislim da je pravilo niđe veze...

..a lično tebe želim na vrućoj stolici..

I Astra zna ponekada staviti samo smajlić...i ne vjerujem da ima iko od forumaša koji nije napravio takav post...
Nećemo biti cjepidlake...nismo MI takvi...da jesmo,ovo ne bi bio TVOJ forum...
I još jednom,hvala ti što mi pmažeš...ljub...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu