Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
otvori dusu Megi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ma nemoj, i sutra da svi citaju moje gluposti pa da se rugaju,a i ti sa njima nego,ne suflira mi muz sta da ti pisem,taj bude do 5h u kafani da mi prostora tako da mogu da se svaleram i preko net-a ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
megi simpson ti si jedna koza i opasno lazes a jos opasnije lupas gluposti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
kako kaze zeljko u pesmi "iz svojih krugova pakla ni sama izlaz ne vidis"
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
o kakvom paklu govoris tvoj zivot zamisljam ko med i mleko koje protice kroz njega
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa nije zlato sve sto sija,je l" tako nekad neko pametan rekao.... svakom uvek nesto fali,ali da,......u odnosu na druge...mled i mleko je,samo ja ne volim mleko:)) a ja tvoj kao kraljevsku palatu zamisljam jos vozis,kako Trile rece bembaru ahahahah
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Pa nije zlato sve sto sija,je l" tako nekad neko pametan rekao.... svakom uvek nesto fali,ali da,......u odnosu na druge...mled i mleko je,samo ja ne volim mleko:)) a ja tvoj kao kraljevsku palatu zamisljam jos vozis,kako Trile rece bembaru ahahahah apsolutno pogresno,nema kuce za sta da me ujede sem jednog svalera kineza sta ti jos fali?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Isto sto i tebi,ali bas sve isto:)) zagrljaj jednog dase,je l" si bese tako napisala
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Isto sto i tebi,ali bas sve isto:)) zagrljaj jednog dase,je l" si bese tako napisala pa znas kako zagrljaj je prava stvar,jos ako ide nesto pride usput idi bre pa jel te grli onaj tvoj po nekad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa znas ko me grli i koga ja grlim-baku ,ponekad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a i ti me svasta pitas ,zeno ne grli me, kazem ti....volela bih da mi neko pokloni cvet,napise pesmu....i tako neke sitnice...hoces ti? evo,ja cu ti dati pare,a ti mi kao kupi:)) i ja cu tebii pa smo kvit:)
|
|
|
|
|
|