Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ok.Pitacu ga posle godinu dana ako uopste budem toliko ostala na forumu.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: Pa kako da ga upoznam ako ga ne pitam Pitaj ga na pp,i sve ce ti reci,pa to je bar lako!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Andjeo sa greskom je napisao: Pa kako da ga upoznam ako ga ne pitam Pitaj ga na pp,i sve ce ti reci,pa to je bar lako!!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Znate,volim sto vam je srce na vrh dupeta pa covek nista,cak ni dobronamerno ne moze da vam kaze
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Bradpresto Pitt je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Pa kako da ga upoznam ako ga ne pitam Pitaj ga na pp,i sve ce ti reci,pa to je bar lako!! Necu da kradem tvoje fore ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
LaYa je napisao: Znate,volim sto vam je srce na vrh dupeta pa covek nista,cak ni dobronamerno ne moze da vam kaze Pa sta sad ispada da mi koji smo krace od vas na forumu ne smemo nikog nista pitati?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vidi ti ovu Lazu!? De postavi molim te koja su pitanja dozvoljena? Pitam ono sto me zanima,mozda me bas zanima kakve oci ima neko!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
SHE je napisao: vidi ti ovu Lazu!? De postavi molim te koja su pitanja dozvoljena? Pitam ono sto me zanima,mozda me bas zanima kakve oci ima neko! Pročitaj šta je Picard napisao ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Andjeo sa greskom je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Pa kako da ga upoznam ako ga ne pitam Pitaj ga na pp,i sve ce ti reci,pa to je bar lako!! Necu da kradem tvoje fore ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zlato,nisu to fore,rekla si da kako ces znati ako ne pitas,a ja kazem pitaj ga na pp,pa kako si samnom ppeisala onda,mos i snjim,i onda ces sve saznati,to ti kazem,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ja kad hocu nekoga iskreno pitati nesto,pitam ga na pp,sve ostalo je samopromocija,,,,
|
|
|
|
|
|