Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Mogla si ih ispisivati kako ti je nailazila inspiracija. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
.. ma htela sam al' mi nije dao nero...trudio se da mi odvuče pažnju...samo da tebe ne diram... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pozdravi Nera... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..pozdraviću...otkad ste ga počele vozati liftom..proredila sam mu boravak ovde... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Minnie je napisao: ..pozdraviću...otkad ste ga počele vozati liftom..proredila sam mu boravak ovde... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja nisam... Dečko moje prijateljice je svetinja za mene.Izuzetno poštujem ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
hehe......vid ovo..
ја: jesi video šta sam napisala u vezi tebe Bojan: hebo te lift ја: hehehe
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Minnie je napisao: hehe......vid ovo..
ја: jesi video šta sam napisala u vezi tebe Bojan: hebo te lift ја: hehehe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ovo sa Senkom nije fer! Ma ajde molim te,cekamo da svi odu pa minni postavi par pitanja...uuu jee! Ne racuna se ovo!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Minnie je napisao: ..skreće se pažnja laži da poništi senkin boravak na vreloj stolici ..jer se guzeljala po nekim drugim temama i nije odgovarala blagovremeno na pitanja...zato nek je sutra postavi čim je vidi..al' obavezno da bude megi i još ihajjjj forumaša..
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Senka nije obavila posao do kraja.Elem...iza ponoći postavljati pitanja nisu relevantna i prema tome ostaje dužna da odgovori u toku današnjeg dana. -Da li razlikuješ šalu od ciničnog ponašanja nickova(pisanje na temama foruma)? -Koga smatraš da ti je "desna ruka" ovde na forumu? -Od muških likova(nikova) ti je naj-odaniji(bezbedan)? -Kad bi birala između 60 osoba koji non-stop pišu ili odabranih 25 da su tu, koju opciju bi izabrala?
|
|
|
|
|
|