Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Minnie je napisao: ..na osnovu kojih kriterijuma biraš modove.. Najvažnije je da vole forum i da mu žele posvetiti dio svog vremena. Ostalo se dogovorimo.
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Senka je napisao: Svih...baš svih... Da nabrojim... Razmažena...ako ovo čitaš...dođi,molim te... Moni...Mli...Firestarter,poglavico,očekujem te... Mareeram,Skadarska,Finola... Odžaklijevića,Žiku...ma sve njih redom... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ..pridružujem se željama...i pozdravima... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ..i da dodam..MLI..provija...nadžak..macu..itd
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Daaaaa...Provincijalac obavezno...često ga se sjetim...maco_izdrži...nadžak_baba...Beograd011...nedostaju mi njegove priče o životinjama... Pa bebi_in...ima ih dosta stvarno... Ako krene farma u martu,kako najavljuju,sve ih očekujem.... Da ne zaboravim Dionisa... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
po tebi ko je najveći flerter na forumu
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
senka bre dovlači dupe..nećemo ovde osvanjavati...
..ko ti je naj forum zavodnica...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Zavodnica...ufff...to mi je baš teško... Pa otkud znam ko je koga zaveo...mislim Nikita ipak ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..skreće se pažnja laži da poništi senkin boravak na vreloj stolici ..jer se guzeljala po nekim drugim temama i nije odgovarala blagovremeno na pitanja...zato nek je sutra postavi čim je vidi..al' obavezno da bude megi i još ihajjjj forumaša..
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Neće moći sutra.... Što ste pitali,pitali ste..... Možeš još poneko pitanjce ako želiš ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Minnie je napisao: ..skreće se pažnja laži da poništi senkin boravak na vreloj stolici ..jer se guzeljala po nekim drugim temama i nije odgovarala blagovremeno na pitanja...zato nek je sutra postavi čim je vidi..al' obavezno da bude megi i još ihajjjj forumaša.. Pa mogla si ti postaviti 30 pitanja..ja bih časkom odgovorila... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
aha..ja osedela ovde čekajući i splasnula mi inspiravcija čameći ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|