Autoru |
Poruka |
promaja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Feb 2017, 17:49 Postovi: 527
|
Čitajući knjige ,ostajem bez daha. Čitajući pojedine osobe ,ostajem često bez teksta...
_________________ CLICK Visit my Radio Website
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mozes i ti slike uglavnom da kačiš....mozda ti to bolje ide slika govori vise od hiljadu riječi....tako kazu ne znam ja...ja ne znam das čitam ni slike ni knjige ni ljude pojma nemam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Čitam Molenu i majke mi ko da Ničea čitam Dok perjem na drugu rečenicu,ne znam šta sam pročitala u prethodnoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pitaj promaju da ti instrukcije daje vidis da njemu to dobro ide 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Sve instruktor,do instruktora
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi буди добра да те не шишам поново.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: MeGi буди добра да те не шишам поново. lepi,nema sta kod megz da se sisa jel si cuo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mojne se u kaki o She reaguj Ako za Boga znas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: MeGi буди добра да те не шишам поново. lepi,nema sta kod megz da se sisa jel si cuo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Срамота ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: SHE je napisao: Mojne je napisao: MeGi буди добра да те не шишам поново. lepi,nema sta kod megz da se sisa jel si cuo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Срамота ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|