|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: Jeste Brede mi smo generacija.... A Boss je moj klon i ostavi ga na miru  Ok moj ti je savjet,ne izigravaj ludilo bez pokrića,sad sam ja kriv sto te cak jedan Boss nogirao...dakle ako se hoces s nekim svađati,stavi svoju sliku,pa da vidimo da li se stobom uopce isplati svađati,jer ja se i ne svađam s zenama koje ne izgledaju dobro,,,hahahahahaha
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Zaebo si se Brede ja uopste nisam zena... Uzalud si mi slao silne pp
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pite muski priznaj poraz, andjelka te ne ferma nego dodji u kafanu da pricamo o sportskim uspesima lijepe tvoje i otadzbine moje 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Andjeo sa greskom je napisao: Zaebo si se Brede ja uopste nisam zena... Uzalud si mi slao silne pp Ma otkud ja znam dali si zena ili nisi,mozes biti marsijanac,pa necu te ja provjeravati,samo to sto nisi postavila svoju sliku na atribute,a kao fol mlada si,vise je nego sumnjivo,,,
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Os da kopiram licnu kartu tj osobnu pa da ti posaljem na pp.Nemaju svi tu privilegiju  Ne znam iz kojih si ti razloga otvarao profil da "vatas"lepo i mlado  :D
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Andjeo sa greskom je napisao: Os da kopiram licnu kartu tj osobnu pa da ti posaljem na pp.Nemaju svi tu privilegiju  Ne znam iz kojih si ti razloga otvarao profil da "vatas"lepo i mlado  :D Ma a to ti je kao dokaz sto uznes od nekog osobnu pa kopiras,zgodno,nema sta.ajde ti lijepo,postavi par atributa da bi pokrila stav koji drzis,usuprotnom to je sve pisanje uz vjetar,ali cinjenica da je te Boss sutirao govori puno,,,,pa da ja sam iz Zagreba eto bas dosao fatat trebe iz dalekih krajeva,bas je logicno jelda,,,,
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
A tebi bas zapelo za moje atribute .... Slike je dobio ko je bio.dobar,a ti prestani dzickati vise fotke... I ne diraj mi Bosketa....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Andjeo sa greskom je napisao: A tebi bas zapelo za moje atribute .... Slike je dobio ko je bio.dobar,a ti prestani dzickati vise fotke... I ne diraj mi Bosketa.... Ma ne trazim ja fotke radi sebe,nego ako se hoces s nekim svadati i drzati se visoko,daj da vidimo kako izgledas,,,imam utisak da si ljubomorna na Megi onako lijepu,a Boss joj se upucava,to te zulja,,,,hmmmm
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Andjeo sa greskom je napisao: :D Moram priznati da si ponekad komican I pogađam ravno u sridu,,,ja kad bi bio zensko i kad bi me tip poput Bossa ostavio,ja bi se izgubio glavom bez obzira,a ti se i dalje sramotiš,,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 26 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|