| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
mmm je napisao: Ne mogu ovo citati..
saljem zahtev za brisanje naloga.. idem na posten Forum..
e..pa ce vidite kako je bez ja.. sa svecu me nema nadjete.. sto mitingujes komsija? Jel te neko dirao da ga /je ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Nikita je napisao: Macak pusa ...preskoci ogradu , pa ajd na kafu ujutro ahahahahah Vujo pa sta da ti reknem ? hladno je svakako pa ono krecu se svi ko usporeni snimci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e vidi se sta je prava komsinica..zornjak kafa najjj
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
мачкасти којо те дирко м
па ти си бе најслаЏе мачке које има овдека
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
mmm je napisao: .zornjak kafa najjj m?
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Nikita je napisao: mmm je napisao: Ne mogu ovo citati..
saljem zahtev za brisanje naloga.. idem na posten Forum..
e..pa ce vidite kako je bez ja.. sa svecu me nema nadjete.. sto mitingujes komsija? Jel te neko dirao da ga /je ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) Komsinice..ujutru ti na tenane opricam.. a sada samo toliko da sam sa Vucicom i Najgorom iskljucivo na VI...
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
mmm je napisao: a sada samo toliko da sam sa Vucicom i Najgorom iskljucivo na VI... Ako tako želite ja ću vas ispoštovati, ionako Vikanje ima svojstvenu draž...
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ok komsija samo mi rekni kakvu kafu zelis : sikterusu , teferusu ili nesto izmedju ? ahahahahahha
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Veče
[youv]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wqCpjFMvz-k[/youv]
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
Poslednji put menjao debilko dana 26 Jan 2013, 02:25, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Najgora je napisao: mmm je napisao: a sada samo toliko da sam sa Vucicom i Najgorom iskljucivo na VI... Ako tako želite ja ću vas ispoštovati, ionako Vikanje ima svojstvenu draž... ima i vrištanje
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang