Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
Вучица je napisao: jel to šiFtari... da im ćivša none ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Pogledaj malo bolje...Kosoves...pa Albania...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: jel to šiFtari... da im ćivša none ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Pogledaj malo bolje...Kosoves...pa Albania... pu ma ska probljemKo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) za hossting očas poso će ih razvrstaju ![[images/smilies/02200000.gif] [images/smilies/02200000.gif]](./images/smilies/images/smilies/02200000.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Mojne je napisao: She cacka *u*icu prstom e moj macoru da si ti meni ziv i zdrav ja *u*icu nemam samo se zezam smajlicima ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ene ix looompuju u Dva jelena a mene nema ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ene ix looompuju u Dva jelena a mene nema ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) jos uvek ti nije kasno da stignes moja wu ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: ene ix looompuju u Dva jelena a mene nema ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) jos uvek ti nije kasno da stignes moja wu ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ma nema šansone kad radim subotom a pomamile se nanČe im ižljubim i samo mi sliČke šalju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: ene ix looompuju u Dva jelena a mene nema ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) jos uvek ti nije kasno da stignes moja wu ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ma nema šansone kad radim subotom a pomamile se nanČe im ižljubim i samo mi sliČke šalju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahahahahaha super! drago mi je sto imas tako dobro drustvo ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: ene ix looompuju u Dva jelena a mene nema ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) jos uvek ti nije kasno da stignes moja wu ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ma nema šansone kad radim subotom a pomamile se nanČe im ižljubim i samo mi sliČke šalju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahahahahaha super! drago mi je sto imas tako dobro drustvo ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) ma odbre su za pod voz al moje ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|