Autoru |
Poruka |
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Ovaj forum je svakog dana sve zivahniji . ( pu, pu, pu..da ne ureknem ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) )
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46106
|
casual je napisao: Jel ok Pit? Gotivac je on, ponekad plane ali secam se kad je ratovao protiv celog foruma a ja mu pomagao. Posle me prodao za pa pepeova  Al dobro teca mi je sta cu  Ma jeste dobro...nije se oženio...malo je skratio kosu...i ne može se sjetiti gdje zapisao šifru od foruma... 
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: casual je napisao: Jel ok Pit? Gotivac je on, ponekad plane ali secam se kad je ratovao protiv celog foruma a ja mu pomagao. Posle me prodao za pa pepeova  Al dobro teca mi je sta cu  Ma jeste dobro...nije se oženio...malo je skratio kosu...i ne može se sjetiti gdje zapisao šifru od foruma...  de napravi mu novu i posalji na viber,ko sto si meni pa posle nek menja kako oce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Senka je napisao: casual je napisao: Jel ok Pit? Gotivac je on, ponekad plane ali secam se kad je ratovao protiv celog foruma a ja mu pomagao. Posle me prodao za pa pepeova  Al dobro teca mi je sta cu  Ma jeste dobro...nije se oženio...malo je skratio kosu...i ne može se sjetiti gdje zapisao šifru od foruma...  de napravi mu novu i posalji na viber,ko sto si meni pa posle nek menja kako oce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne mogu mu mijenjati dok sam ne zatraži...
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: casual je napisao: Jel ok Pit? Gotivac je on, ponekad plane ali secam se kad je ratovao protiv celog foruma a ja mu pomagao. Posle me prodao za pa pepeova  Al dobro teca mi je sta cu  Ma jeste dobro...nije se oženio...malo je skratio kosu...i ne može se sjetiti gdje zapisao šifru od foruma...  de napravi mu novu i posalji na viber,ko sto si meni pa posle nek menja kako oce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne mogu mu mijenjati dok sam ne zatraži... mozda ne zna da moze da trazi 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: casual je napisao: Jel ok Pit? Gotivac je on, ponekad plane ali secam se kad je ratovao protiv celog foruma a ja mu pomagao. Posle me prodao za pa pepeova  Al dobro teca mi je sta cu  Ma jeste dobro...nije se oženio...malo je skratio kosu...i ne može se sjetiti gdje zapisao šifru od foruma...  Znaci osisao kikice  A sifru zaboravio, sigurno je opet pao sa motora pa doziveo amneziju 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma sve on zna... 
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Kad je rekao Naopaki da ce da ode u Zagreb i prebije Pita  A Pit kaze "ma dodji, dacu ti 20 evra i cao dovidjenja"  Opasnik je moj teca bio 
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Ja kao da sam ga sreo u Ilici. Rekao bih da je on . Vidi se konjski rep a i ona konjska faca, ma konjina prava. A mozda i gresim.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
casual je napisao: Kad je rekao Naopaki da ce da ode u Zagreb i prebije Pita  A Pit kaze "ma dodji, dacu ti 20 evra i cao dovidjenja"  Opasnik je moj teca bio  Nadam se da nas opasnik čita... 
|
|
|