Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Lepo se vi odmarate i provodite a mene niko ne zove. да, да ти си се захебуцко па звао, ма како да не! пих бар нетрошкаримо те евриће ко ти занчи, има се, може се ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
poslije svakog godisnjeg odmora dobijem zelju da idem u prijevremenu mirovinu naravno da to ne bi trajalo dugo....znam da ne bi, jer je dosadno ali ljeto bi trebalo zakosnki zabraniti da se radi i da ljudi samo hodaju i obilaze i putuju i druze se i piju koktele, pive, seksaju se, smiju se, zrace nekom dobrom energijom i tako tooooo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
променила сам слиЧку ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) а сад ћем и афатарка ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt ili Molena da me upoznaju sa 2Cellos Moze i GiGi 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jesi čula Moli da se šuška da je Stjepan Hauser iz 2Cellosa u vezi s Jelenom Rozgom? Tebi ćemo Luku. Ja moram nešto priznati...nakon dugo vremena ponovno pratim tursku sapunicu! ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Koju sada GiGi znam da si p[ratila Ferihu  tyo mi je the best serija 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Megs...sada pratim Igru laži gdje također glumi Hazal Kaya, odnosno ova koja je glumila Ferihu.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
sumnjivo mi, ni nićaske nema Flekice mora da se Čiko pokazao kao 3X rekorder neki (da ne kažem maratonac ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Gigi moram da vidim kakav je glumac Možda i ja počnem gledati 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
onaj ko je marno Flekicu nek je pod xitno vrne sram ga bilo ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
|
|
|
|
|
|