|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
da kazem da sam u subotu bila na maratonu a sad ce pitt da proziva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
megi, maraton, dve leve štikle dvanajstice he, zanimljivo
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
opet sam zaboravio što sam htio kazati...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: megi, maraton, dve leve štikle dvanajstice he, zanimljivo  hvala na zamisljenoj slici u glavi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Sinoc sam bila na koncertu koji je bio sve samo ne koncert. Kakvo razocarenje... Imate osobu sa vrhunskim glasom ispred sebe, vokal koji cudesa pravi, .....i to je sve! Da mi je neko pricao vjerovatno bih mu tesko povjerovala, ali nevjerovatno...Ima dobar glas i to je sve! Nikakve energije, nikakve interakcije sa clanovima benda, a ne sa publikom....na zadnjoj pjesmi koju je najavila za kraj, je zapljeskala i obratila se publici... Izgledalo je kao da su svi clanovi benda posvadjani jedni sa drugima i samo mehanicki odradjuju pjesme, ne gledaju jedni druge. Ona, cijelo vrijeme gleda u pod ili negdje na stranu, nikako prema publici...ama nista nam nije prenijela osim savrsenog glasa...da, dobro pjeva, pa šta!..meni to nije dovoljno. Sve u svemu...Natali Dizdar, sada sam ti bila na koncertu i nikada vise. Kao sto rekoh sinoc, sreca pa nisam platila kartu, inace bih bila milion puta vise razocarana hehe... ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
adios forumaši i sve Vam najbolje želim...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ovo je She majke mi  jos jedan koji voli da se oprasta sa forumom hahaha e jeste dosadni zivota mi
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
dan za spavkanje dušu dalo ![[70sp.gif] [70sp.gif]](./images/smilies/70sp.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sad popih čaj ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hhahaha....nije ti ovo Facebook
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|