Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jeste gledali video kako je Hasan udario Jelenu ala je pukaooo ,prvo za kosu pa onda nogom strasnoooo matori alkoholicar a i Lepa Lukic je odvratna bakutanerka ljuti se sto je ruzica i jelena zovu baba kad to i jeste
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Uh Megi... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ...ne podržavam nasilje,niti ono što je Hasan uradio...ali ono što je njima radi Jelena je psihičko nasilje i maltretiranje...tako da,nju nekako treba kazniti...i to je produkcija uradila,mada vrlo blago... A što se Lepe tiče...ona nije njihova baba i nemaju pravo tako da je zovu...em je nekulturno,em je bezobrazno...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja se secam odmalena da je mene mama ucila da sve stare zene zovem ne zovem po imenu nego BABA baba stana baba Mira Baba Jaroslava itd ali one nisu moje babe vec komsinice  Tako da Senka kakve veze ima sto nije njihova baba pa kakva je to uvreda jbteeeeee kad je zena starija, a ono je rijaliti ,nisu dosli u banju vec u rijaliti a da se ne bi svadjali i da bi bili mirno kao prvo ta produkcija prva ih ne bi smela provocirati PA STA MISLIS STO SU IVANA UBACILIA ,jer znaju kakav je ludak i da ce se svadjati sa jelenom pa ce im podici gledanost Sto im ne zadaju svaki dan dosta zadataka da prave nesto,pisu price,pesme,da glume pa ces videti da ce biti manje svadja
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
strasno je sve sto cu reci na ovu temu ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ... i ta emisija jos uvijek traje. ja sam svakako za slobodu govoru i za to da svako ima pravo na svoje misljenje o bilo cemu, pa i o religijama, obicajima, i ima pravo i da voli ili mrzi ili podnosi i nepodnosi...ali udarati nekoga radi toga!?...dno dna. Bila prvokocaija ili ne sa strane one plavuse sto sam vidjela na snimku, jer ja zaista nemam pojma ko je ona, a ni onaj lik sto ju je nokautirao, ne postoji opravdanje za onakav cin udaranja te zene, a pogotovu ne postoji opravdanje sto ta emisija jos uvijek traje.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
opaaa Mo promenila avatar dobarrrr
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
furam se na siske....to mi je novi modni izricaj fringe power Moram da kazem da je nevjerovatno kako je vikend kratak...ali stvarnooooo. Pa ja se svaku subotu vece pitam zasto sada nije petak vece!? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahah Molena citam sta si napisala u prvoj recenici i pomislim na grudi jbtee kao da sam, musko  kad ono SHISHKEEEEE
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ja sam se zaljubio 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
samo nemoj u mene, molim te
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ophisaurus je napisao: Ja sam se zaljubio  i zmaj od sipova se zaljubio u peeeet zena 
|
|
|
|
|
|