Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Pricam ti o rangu ispod avatra al dobro de..... Ja ne vidim da se forum gasi....
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e moram i ja nesto da kazem  jojjj..zivote..pa znam..u svakoj sam corbi zaprska...al sta cu kad volem  sto se Vuje tice..ja sa njim licno nisam imala nikada problem.. Mada iskreno receno...nekad mu postovi (moj utisak naravno) bas odisu nekom ogorcenoscu ili kako vec da se izrazim.. Mada..opet..sa druge strane..Pisana rec zna da prevari..i da ne razumemo jedni druge..da citalac potpuno drugacije shvati od onoga sto je pisac hteo da kaze.. nekako prosto deluje kao ogorcena , povredjena osoba u ovom virtulenom svetu.. s tim..sto sam sebi obecala da kad mi se necije pisanje ne dopadne..ignosrisacu..necu da se raspravljam..jer svako ima pravo da se ponasa kako zeli... ali opet..to je samo moj utisak..i moje misljenje..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Žex je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Vujin rang je provokacija a Molenin.Picardov,Zexov i ciji jos nije... Objektivnost ti nije jaca strana Megi. Ja sam namerno stavio ovaj simbol VIP samo da bih provocirao forumaše koji se lože na titule Misija uspela ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Mene nisi,samo konstatujem ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
Poslednji put menjao Andjeo sa greskom dana 17 Sep 2013, 20:30, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
A jeste svađaliceeee... ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) ... Ma kakvo crno gašenje...nenene...ne mogu mene nikakve provokacije uzdrmati...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne pisem ti o tom gasenju vec kad se i fino pise, kontas A rang? Nekoliko njih ima naziv Vip, verovatno svako ima razlicito objasnjenje zasto je stavio ali ne polemise o tome stalno dok sam bila prisutna kad je vuja razvezao o sirotinji raji Uglavnom hvatas se za nebitno i ti i Minnie i verovatno ostali NAGLASAK JE NA TOME NJEGA NEMA NA FORUMU DOK NE VIDI DA SE NEKO PREPIRE, E TEK TADA ULECE ali ajde ziv bio i uvjek pio dosadan je necu ga vise prozivat
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Andjeo sa greskom je napisao: Žex je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Vujin rang je provokacija a Molenin.Picardov,Zexov i ciji jos nije... Objektivnost ti nije jaca strana Megi. Ja sam namerno stavio ovaj simbol VIP samo da bih provocirao forumaše koji se lože na titule Misija uspela ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Mene nisi,samo konstatujem ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) Konstatuješ šta ? Da se forumaši uvrede kada vide moj rang ? Smeta im ovo VIP ? Jel' to ? Ako tako misliš okej, ali ne mogu da verujem. Pametna si cura... Nemoguće je da pomisliš da je moj rang postavljen iz nekih ko zna kakvih pobuda ? ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
Nemojte o Vuji...on nije takav... A nije ni prisutan,iako je ovo klub za svađalice.
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Danas su bile velike polemike ovde a od Koje ni traga ni glasa... A tebi Megi ne prilici da dama od 23 godine prozivas starije od sebe.... A ostalo je tvoje misljenje 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa i on pise o ljudima koji nisu prisutni na forumu i oni mu nedostaju a zna da ti ljudi nikada vise nece doci na forum
I otkud ti znas kakav je on ja njega ne komentarisem kao licnost u stvarnosti vec ono sto sam primjetila na forumu ONLINE JE I RASPISE SE SAMO KAD JE ""SVADJA"
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ova ASG ima rang sa 5 zvezdica.... Strašno. Umislila da je neki general, pa nikako da ih ulkoni 
|
|
|
|
|
|