Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Вучица je napisao: Kežual(ko) na temu autošovinizma al će ti kasnije odgovorim detaljno, malko si pobrkao lončiće... no trenutačno sam u fazi gaća pa je tupavo da o tome pišem sad Nisam pobrkao, hteo sam da kazem da se autosovinizam kod nas dobro placa i da je to odavno postao unosan posao. Ali to je tako u skoro svim zemljama sveta osim u onim najmocnijim.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Videh lazu na forumu, Vucica se vratila. lepo, lepo 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
lepo lepo....dodjem da tebi i moli iuzvratim pp 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
aj salim se ja, nemoj odmah vikati na mene, odmah mi pp poslao, sta odajem dobro je bre, sta se stisao odmah
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hej meni nista ne pises...ne lazi i ne izvlaci se na mene eto vas tamo pa vi to rjesite izmedju sebe cuj meni pise....kakva laz
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Ma zasto da vicem  Koji pp nista nisam dobio. Prazno sanduce, paucina se nahvatala. Morao sam da na kratko izadjem, dosli su mi oni sto citaju potrosnju struje pa me pitaju nesto o cemu pojma nemam. Neke faze, precnike kablova nekih dolaznih i odlaznih  vratim se i vidim tecu u transu u kafani tamo 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
joooj sto lazes pa jel to moguce hahaha nafatala se tebi paucina u glavi sve mi se cini  @kad smo vec kod struje....moram da kazem da u drustvu jedino ja ne pricam koliki mi racuni za struju dolaze...stid me, a i kontam bice los eljudima kad vise da dobijaju tri puta vece racune. Inace mislim da nam je struja u drzavi preskupa a imamo sve kapacitete za izvoziti je...ista je situacija i sa vodom....sramota!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
jeftina je struja mobiteli su zlo
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mobiteli su luksuz i tako se i koriste.. na zalost struja i voda su prijeka potreba ja sa racunima za mobitel nemam potreba...sića 
|
|
|
|
|
|