| Autoru |
Poruka |
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
vuja kojic je napisao: mmm je napisao: ja volim polovnjace..al dobro ocuvane sa malom kilometražom hahaha..kako to izmeriti.. gde im stoji km sat...ja ne umem naci
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vuja kojic je napisao: ne voli laya starije di ci ![[ttrep.gif] [ttrep.gif]](./images/smilies/ttrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: e sad ja da prevedem vukicu ти си мојо срцко ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
mmm je napisao: vuja kojic je napisao: mmm je napisao: ja volim polovnjace..al dobro ocuvane sa malom kilometražom hahaha..kako to izmeriti.. gde im stoji km sat...ja ne umem naci ma sta je za rec ? koji sat ebo vas sat imamo taxi metar .... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
layo ja sam matorac
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
mmm je napisao: vuja kojic je napisao: mmm je napisao: ja volim polovnjace..al dobro ocuvane sa malom kilometražom hahaha..kako to izmeriti.. gde im stoji km sat...ja ne umem naci ako si ti pojeo više ćevapa nego što je ona popušila ku..a onda je dobra
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: e sad ja da prevedem vukicu ти си мојо срцко ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif) vuki ja ne sumnjam u tebe ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
layo šta znači ovaj štakor....molim pojašnjenje
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Vujo ....pala sam u nesvest ! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
|