Autoru |
Poruka |
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ne želim spamovati temu "Komentarišite aktuelnosti" te ću ovde napisati da onu malu iz Čuruga smatram za ozbiljnu devojku i iskreno se nadam da će se mnogi složiti kako imam pravo na svoju zabludu.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
bolje je tebi ophi da ne moras nista da kazes kao sto vidis ne jebava te niko ni 2 posto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
једе ми се нешто слатко а све слано око мене ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
evo skpstina opet pocela Gospodja Covic dobacuje ovaj sto prica se ne da ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Cim pojedemo sutrasnje prase ovaj mesec meso ne zelim ni da vidim vise
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ophisaurus je napisao: Ne želim spamovati temu "Komentarišite aktuelnosti" te ću ovde napisati da onu malu iz Čuruga smatram za ozbiljnu devojku i iskreno se nadam da će se mnogi složiti kako imam pravo na svoju zabludu. ja ovo tek sad vidla ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
 |
Tema posta: | Poslato: 21 Jan 2015, 15:28 |
|

Moderator chata
|
Многи су нас људи напустили у последње време, ваљда је и њима додијало све то нешто што нас је снашло, НАДА И ВЕРА под руку лагано ишчезавају у неко време које није ово... и онда ми кажу, како сви људи нису Уметници а немају појма колико је сваки живот сам по себи уметност, од оног првог удисаја до последњег издаха... требамо се само постидети шта смо једни другима последњих четврт века урадили, па и сам нечастиви би се зацрвенео од толког зла...ал ето... људи... ћуди... бзв... Оставио нас је и Кемо, придружио се оним обичноНеобичнИм... оним простим, искренијим, самилоснијим људима из оног неког другог времена, када се ценила реч и стисак руке... Мирно спавај.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
nemam se vise ni sa kim ni posvadjati ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Ефикасно веома, нарочито за снижавање притиска код стреса Марш у пизду материну! Најстарија српска брендирана псовка! Први пут се помиње већ у XIV веку! Доказ о томе постоји можда само у ватиканским архивима, забележен из устију Цара Душана Силног, око 1354 године, приликом посете папиних легата. "Rex Dušan Silni papa legatum in vulva materna misit!" "Цар Душан Силни је папине легате послао у пизду материну!" ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ne volim maškare...iako živim u gradu svjetski poznatom po maškarama, ja ih ne volim...a ove godine moram sudjelovati na reduti i jao!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|